Miercuri,
01.12.2021
Innorat
Acum
5°C

Contract de peste 15 milioane de euro. Construcții SA face drumuri în Vâlcea

Contract de peste 15 milioane de euro. Construcții SA face drumuri în Vâlcea

SC Construcții SA Sibiu va proiecta și executa modernizarea unui drum de 35 de kilometri în județul vâlcea cu 74,600 milioane de lei. Beneficiarul este Consiliul Judeţean Vâlcea iar banii sunt veniți prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Drumul judeţean 677 A – Creţeni – Amărăşti – Glăvile – Pesceana – Şirineasa, km 0+000 – 35+020 va fi reabilitat și modernizat de societatea sibiană în 32 de luni, conform contractului. Contractul a fost semnat vineri de preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, și constructorul sibian. Valoarea totală a contractului este de 74.602.860 lei (inclusiv TVA), din care: 494.522,35 lei (inclusiv TVA) pentru proiectare şi asistenţă tehnică şi 74.108.337,65 lei (inclusiv TVA) pentru execuţie, anunță Ziarul de Vâlcea. Durata contractului este de 32 de luni, din care 2 luni sunt prevăzute pentru proiectare şi 30 de luni pentru execuţia lucrărilor.

Contractul presupune reabilitarea drumului pe întreaga sa lungime de 35,220 km; realizarea a 38,850 km şanţuri şi 9.940 m rigole; consolidarea sau reabilitarea a 7 poduri şi 70 de podeţe existente; construirea a 86 podeţe tubulare noi şi 626 podeţe de acces la proprietăţi, lucrări de punere în siguranţă a drumului, precum şi alte lucrări necesare pentru asigurarea unui trafic fluent şi în siguranţă.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

S

Acum 2 ani

Sa zicem ca au curaj vâlcenii, nu e vorba de altceva...
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 2 ani

Eu cred ca nu e curaj e dea dreptul prostie
Raspunde

kokos

Acum 2 ani

32 luni? Eu zic sa mai puna 32 sa fie 64 luni in total
Raspunde

GIMI

Acum 2 ani

SC CONSTRUCTII SA, nu sunt cei care modernizeaza stadionul Municipal? cu 2-3 muncitori? Vai de capul lor, cata ne simitire si tupeu.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Jeni Ciugudean

Acum 2 ani

Una din marile firme sibiene, valare locala, purtatoare de traditii milenare ale neamului romanesc atat de asuprit de austro-ungari!!!
Raspunde

Eu

Acum 2 ani

TURNUL SFATULUI, ce party-pri-uri aveti VOI cu cei de la SC Constructii SA, de nu publicatile toate comentariile? v-au facut oaresce lucrari dea moca? Rusine! Este al doile comentariu pe care il ascundeti de opinia publica. In asa fel va castigati voi painea? Dezamagire totala.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus