Marţi,
18.05.2021
Parțial Noros
Acum
13°C

Noul mall, deschis până la finalul anului. 135 de magazine

Noul mall, deschis până la finalul anului. 135 de magazine

NEPI Rockastle va inaugura mall-ul Festival Shopping Center în ultima parte a acestui an, 135 de magazine urmând să funcționeze aici.

Noul mall, la care lucrările avansează într-un ritm susținut, este amplasat în vecinătatea Podului Gării și va avea o suprafață totală de 42,200 metri pătrați.

Anunțul a fost făcut de publicația de specialitate Business Review, care citează surse din rândul dezvoltatorilor.

Conform sursei citate, printre viitorii chiriași confirmați deja se numără branduri celebre, precum CineGold, Inditex – care include Zara, Bershka, Massimo Dutti, Oysho, Pull & Bear și Stradivarius, urmat de H&M, New Yorker și Kaufland. Alte nume cunscute urmează să fie anunțate.

Mall-ul Festival Sibiu va avea și un cinema sub umbrela CineGold cu opt săli de proiecție, în vreme ce parcarea va putea găzdui simultan 1.800 de mașini.

Important de menționat că în paralel NEPI Rockastle va finaliza anul acesta și extinderea mall-ului Sibiu Shopping City, din Șelimbăr. Singurul mall de până acum din zona Sibiului va crește astfel cu 9,600 de metri pătrați, urmând să ajungă la o suprafață totală închiriabilă de peste 79.000 de metri pătrați.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2018/05/25/video-foto-au-inceput-lucrarile-la-primul-mall-al-sibiului/

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

20 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ion Veres

Acum 2 ani

In Valcea era de mult mall. Suntem peste ca nivel de dezvoltare.
Raspunde

dan

Acum 2 ani

in valcea lipsesc doar locurile de munca pt 90% din populatia judetului
Raspunde

Sebastian Florin

Acum 2 ani

Super. Sunt de acord total. Ce cauti pe un site de Sibiu?
Raspunde

Gigi

Acum 2 ani

Va incepe calvarul pentru locuitorii din cartierele Lazaret, Lupeni, Resita, Gusterita si nu numai.
Raspunde

un sibian

Acum 2 ani

eu n-as numi adunatura aia de magazine din Selimbar...Mall...nu este ceva mai penibil, mai prost gandit...beahhh
Raspunde

Babu

Acum 2 ani

Primul mall, nu noul mall. Celalalt este pe teritoriul Selimbarului. Noi suntem obisnuiti ca in Sibiu sa apara multe lucruri mai tarziu ca in alte orase, chiar daca stam mult mai bine la puterea de cumparare. Atat se poate....
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 2 ani

Din păcate nu prea există concurență, NEPI aici, NEPI acolo, de unde rezultă că pentru noi calitatea și serviciile vor rămâne destul jos ca în actualul Shopping City!
Raspunde

badea ion

Acum 2 ani

In Brasov se construieste AFI!
Raspunde

Diva

Acum 2 ani

Bai fratilor dar voi va puteti imagina cum va fi cu un sens giratoriu in fata podului? Cum se va circula? Ca parca asa era vorba.....
Raspunde

din SB

Acum 2 ani

Ca riveran in zona Gării mă gândesc cu groază la traficul ce se va creea. Din ce am înțeles se va face un nou sens giratoriu in zona trecerii de pietoni de la Spitalul Județean, astfel încât să se poată intra dinspre strada Fabricii către strada Lector...dar tare mi teama ca majoritatea vor alege ruta B-dul Coposu->Lector sau B-dul Coposu->Socului. Că se dorește terminarea la timp a mall-ului se vede pentru că lucrările evoluează într-un ritm alert (trec zilnic prin acea zonă).
Raspunde

Dumi

Acum 2 ani

La acces s-a gandit cineva??? O sa fie ca si dincolo, acces sufocat, trebuie sa stai o ora sa poti iesii din parcare.
Raspunde

///

Acum 2 ani

Cei care locuiesc in zona vor fi de compatimit!
Raspunde

Silviu

Acum 2 ani

Si eu care lucrez in zona!
Raspunde

Sib

Acum 2 ani

Nu "calvarul" incepe, cum bine puncta un comentator mai sus, incepe apocalipsa! Spre Lazaret, Lupeni si Gusterita e un singur traseu decent dinspre centru: podul garii. Incepand cu orele 16, traficul se blocheaza zilnic pe directia centru-periferie. Dimineata e invers... Varianta Vasile Aaron-IPAS iese din discutie. Ramane ulicioara amarata de la Libertatea. Unde... supriza, edilii au instituit sens unic pe Moara de Scoarta! Adica alt tur al cartierului pe Viitorului ca sa ajungi in zona Lupeni. Practic s-a "decongestionat" traficul in zona si a sporit poluarea prin obligarea riveranilor de a ocoli cartierul. Cand se va deschide mall-ul de la podul garii vom fi probabil siliti sa ne mutam. Sau sa pastram provizii si apa in masini pentru cazul in care nu mai ajungem seara acasa si innoptam in masina, undeva la baza podului, acompaniati de fauna din gara. Din nou constat cu stupefactie ca se cladeste fara infrastructura, fara solutii pentru cei afectati, fara cap, fara minte sau luciditate. Se arunca autorizatii in aer precum confetti. Solutii oricum nu se mai cauta dupa dezastru. Sa folosim transportul in comun-asta suntem indemnati cu dispret. Au aparut cumva elicoptere in flota Tursib???
Raspunde

Tudor

Acum 2 ani

E in centrul orasulu...deci se poate merge pe jos sau cu bicicleta, autobuzul etc. astfel problema traficului se reduce.
Raspunde

De fapt, mallul e pus perfect acolo

Acum 2 ani

Lumea se plânge că se vor crea ambuteiaje șamd (vor lărgirea străzilor, vor parcări subterane și supraterane), dar nu se gândesc că orașul se află deja în stare critică cu traficul. Și e așa de vreo 4 ani încoace. Numărul de permise crește de la an la an, numărul mașinilor la fel. Ultima oară erau 180.000 de mașini în județ (era un articol aici). Nu vreau să mă gândesc câte din alea se află-n Sibiu. Iar străzile tot alea sunt, nu apărut altele din senin... Singura soluție e, așa cum sugerezi și tu, transportul în comun. Nu e vina orașului că lumea cumpără mașini în prostie (putem să facem 10 parcări subterane, că atunci când vor ieși toate mașinile de acolo, vor ieși pe același nr de străzi, mai degrabă se crează cerere ca să cumpărăm), de cele mai multe ori fără să aibă vreo utilitate practică în gând. Știm foarte bine că unii nu s-ar urca într-un autobuz nici cu cu pistolul la tâmplă :(
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

giani de la budești

Acum 2 ani

Aveți ce-ați votat! HA HA HA! Felicitări pentru inteligență!
Raspunde

un cetatean

Acum 2 ani

Boss ...ai oprit țambalu si-ai facut si tu un comment ? ☺
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus