Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Miriuță, nemulțumit de cantonamentul din Antalya al FC Hermannstadt

Miriuță, nemulțumit de cantonamentul din Antalya al FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a obținut două victorii și a remizat în celelalte două meciuri de verificare susținute în cantonamentul din Antalya. ”Alb-roșii” au revenit vineri din Turcia, după un stagiu de pregătire de aproape două săptămâni.

Antrenorul Vasilea Miriuță s-a arătat nemulțumit de cum a decurs pregătire.

”Nu a fost un stagiu de pregătire reușit deoarece nu am putut face tot ce ne-am propus. Mi-aș fi dorit să lucrăm mai mult la integrarea jucătorilor veniți în această iarnă. Ploile și vântul ne-au cam dat planurile peste cap. Mi-aș fi dorit mai multe jocuri, mi-aș fi dorit să putem lucra mai mult tactic. Nu am putut juca cu Mladost, un meci pe care mi l-am dorit mult. Cred că am făcut cam 70 la sută din ce ne-am propus”, a declarat antrenorul principal Vasile Miriuță.
FC Hermannstadt a debutat cu dreptul în amicalele din Antalya. Sibienii s-au impus cu 2-0 în faţa echipei FC Spartacus, din al doilea eşalon al Ungariei. Golurile au fost marcate de Juvhel Tsoumou și Ștefan Blănaru. Antrenorul Vasile Miriuță a început meciul cu următoarea formulă: Căbuz - Niţă, Pîrvulescu, Mijuskovic, Acsinte, Dâlbea, Offenbacher, Petrescu, Kuka, Popovici, Tsoumou. În a doua repriză au mai jucat Ciorgovean, Company, Dandea, I. Stoica, Tătar, Moreira, Dumitriu, Jazvic, Pamfile, Blănaru şi Lendric.

În al doilea amical, FC Hermannstadt a terminat la egalitate jocul susținut în fața polonezilor de la Pogon, ocupanta locului 5 în prima divizie. Golul echipei sibiene a fost reușit de Lucian Dumitriu. Vasile Miriuță a început partida cu ”unsprezecele” Căbuz, Mijuskovic, Dandea, Stoica, Company, Dâlbea, Tătar, Dumitriu, Popovici, Tsoumou, Blănaru. În repriza a doua, FC Hermannstadt a evoluat în următoarea formulă: Niga - Company (Niță), Mijuskovic (Pamfile), Stoica (Pîrvulescu), Acsinte, Dandea, Moreira, Petrescu, Jazvic, Offenbacher, Tsoumou (Lendric).

Al doilea rezultat de egalitate al echipei sibiene în Antalya a fost obținut în partida cu echipa Taraz din Kazahstan, scor 2-2. Golurile ”alb-roșilor” au fost reușite de Alexandru Dandea (unul din lovitură de la 11 metri). FC Hermannstadt: Căbuz, Mijuskovic, Dandea, I. Stoica, Petrescu, Tătar, Dâlbea, Offenbacher, Dumitriu, Tsoumou, Lendric. Au mai evoluat Moreira, Pîrvulescu, Acsinte, Blănaru, Company, Pamfile si Kuka.

În ultimul joc, FC Hermannstadt s-a impus cu 3-1 în fața echipei braziliene Raca Sport Club. Golurile au fost marcate de Besart, Kuka și Cătălin Pîrvulescu. Vasile Miriuță a început partida cu Niga - Niță, Pîrvulescu, Mijuskovic, Acsinte, Antonov, Stratan, Besart, Kuka, Pamfile, Sumanariu. Au mai jucat Petrescu și Lendric.  Sibienii ar fi trebuit să mai joace cu Mladost Lucani (Serbia), însă întâlnirea nu s-a mai disputat din cauza ploii.

Sibienii au primit două zile libere, iar de luni vor relua pregătirile. Sâmbătă, 2 februarie, de la ora 20:00, în primul meci oficial din noul an, FC Hermannstadt va evolua în compania echipei CFR Cluj, în deplasare. Partida contează pentru etapa a XXII-a a Ligii 1.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

yeman

Acum 3 ani

''Antrenorul'' Vasilea Miriuță
Raspunde

Junior

Acum 3 ani

Trebuia sa va pregatiti la Paltinis ca pe vremuri, , erati mai castigati .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus