Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

PSD se revoltă împotriva salariilor mărite de la spital. ”Doar cei cu funcții de conducere merită măriri salariale”

PSD se revoltă împotriva salariilor mărite de la spital. ”Doar cei cu funcții de conducere merită măriri salariale”

Consilierii județeni PSD au transmis un comunicat de presă în care atrag atenția că în ședința de azi a Consiliului Județean majoritatea ”nu a ţinut cont de doleanţele oamenilor, expuse prin vocea consilierilor judeţeni ai PSD”. Social-democrații fac referire la o hotărâre privind stimulente financiare pentru o parte din conducerea Spitalului Clinic Judeţean (SCJU) Sibiu.

În cadrul Comisiei de Buget-Finanţe, pesediștii au făcut un amendament prin care să se acorde stimulente financiare lunare, în care să fie inclus tot personalul care ar trebui să beneficieze în mod normal de prevederile art. 199, pct. 2 din Legea 95/2006.  “În cadrul SCJU Sibiu, reprezentanții PNL, atât prin declarații cât și prin fapte, consideră că doar cei cu funcții de conducere merită măriri salariale, iar cei mulți, care și muncesc trebuie lăsați deoparte. Și nu întâmplător managerul SCJU, membru marcant al PNL, i-a jignit pe aceștia din urmă numindu-i <<cutia Pandorei>>”, a declarat Cătălin Stanciu, liderul de grup al consilierilor judeţeni PSD.

Consilierilor județeni PSD li s-a explicat faptul că s-a creat un regulament pentru că există această practică în țară, însă măririle salariale puteau fi acordate și fără adoptarea acestuia. ”Nu are legătură nicio legătură cu acordarea sporurilor. Regulamentul despre care spuneți și care trebuie să-l facă Spitalul Județean are în vedere legislația de salarizare și legislația ce privește posibilitatea de acordare de sporuri, aceste sporuri sunt acordate separat și doar pentru această categorie determinată. Tocmai de aceea noi nu am condiționat în textul hotărârii aprobarea de stimulente de aprobarea unui regulament de spitalul județean. Că au decis să o facă, este problema lor, dar aceste sporuri cade exclusiv în sarcina Consiliului Județean și nu are legătură cu sursele de finanțare care se asigură personalului spitalului”, susține președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean. Șeful Serviciului de Resurse Umane din cadrul CJ Sibiu, Marian Concioiu, i-a lămurit pe social-democrați cu privire la lipsa necesității regulamentului. ”Autoritățile administrației pot acorda personalului medical și de specialitate în limita a două salarii minime pe țară. Prin urmare, legiuitorul nu face legătura aprobării unui regulament”, a declarat Concioiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alin

Acum 3 ani

Bravo Cătălin Stanciu !!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

George

Acum 3 ani

Nu le este rusine acestor psd-isti lătratori. Lasa ca e normal ca un director sa castige mai putin decat o asistenta. Cand era Siluca cu Puiu la conducere erau bune salarile mari la directori! Un pic de bun simt nu ar strica!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Jhon Branch

Acum 3 ani

Toata lumea si #vavedemdinSibiu urla si zbiara si se manifesta ca PSD in sus si in jos si fura si baroni si TelDrum si hastag si vara si iarna si la deal si la vale si la deal si in piata si pe bulevarde. OK am inteles asta pe plan national. Dar hai da vedem pe plan local unde baroneala este PNL aliata cu FDGR, haideti sa vedem pe cine plateste PNL prin aceste salarii. Sa vedem NUMELE directorilor ca sa ne dam seama ce servicii au adus PNL -ului de trebuie recompensati din banii sibienilor. NUME si PRENUME sa le vedem inregimentarea.
Raspunde

Ilie

Acum 3 ani

Stanciule!!! Sibiul este și va fi condus de cei mai buni ( PNL +FDGR). Băi pesedistule cât tupeu ai să ceri să primească bani angajații!!!
Raspunde

PSD si tragi apa

Acum 3 ani

PSD a distrus economia, nu vor mai avea bani sa plateasca salarii, daca nu fac imprumuturi, la jumatatea anului. Cine credeti ca le va plati ? ...Codrin latrniescu ?..Dragnea seful hotilor ?... Dancila care nu stie sa citeasca ? tovarasul Teodorovici sau Valcov sau Tariceanu..3 romani autentici cu nume romanesti ?... NU, NOI, Fraierii ! Felicitari, Romania !
Raspunde

Ironim

Acum 3 ani

Te uiti la fetele lor si vezi ca sunt pesedisti.Fete de latrai si mincinosi.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

jan de la vai jan

Acum 3 ani

Rusine sa va fie astora din pnl care umblati la sentimentele oamenilor ptr voturi Vai de voi ce rusinos sa spui in ziua de azi ca esti PNList car rusine mare este sa stai de vorba cu mincinosi din PNL .. ce rusinos este sa spui ca astia din PNLcare vor putere dar sant goi la tertacuta si josnici prin actiunile lor Astia din pnl sant in stare de oric numai sa ajunga la guvernare dat prin micimea lar vor pierde mereu ...Foame mare la pnl pdl ....
Raspunde

Bubulina

Acum 3 ani

Rusine sa va fie astora din PSD care umblati la sentimentele oamenilor ptr voturi Vai de voi ce rusinos sa spui in ziua de azi ca esti PSDist cat rusine mare este sa stai de vorba cu mincinosi din PSD .. ce rusinos este sa spui ca astia din PSD care vor putere dar sant goi la tertacuta si josnici prin actiunile lor astia din PSD sant in stare de orice numai sa ajunga la guvernare dat prin micimea lar vor pierde mereu …Foame mare la PSD…. JOS cu comunistii
Raspunde

Bolsevism 2.0

Acum 3 ani

Ce mutra de Viorica Dancila are aia din poza.....alta sluga a neobolsevicilor care se vrea stapana noastra. Doamne... ce specimene ! Dar..asta e Romania, PSD e doar un produs al acestui teritoriu, care ne face sa intelegem ca Romania este un stat neviabil si se prefigureaza ca fiind o vesnica problema nerezolvata pentru Europa civilizata. La fel erau si evreii in 1900.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus