Miercuri,
29.11.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Șapte ani de la înființarea Asociației Filantropice Olivia: „Susținem peste 100 de tineri și vârstnici”

Șapte ani de la înființarea Asociației Filantropice Olivia: „Susținem peste 100 de tineri și vârstnici”

Asociația Filantropică Olivia aniversează șapte ani de la înființare, zilele acestea. Activitatea asociației se desfășoară în domeniul educației și al asistenței sociale.

Proiectele inițiate și derulate de Asociația Filantropică Olivia Sibiu au continuat fără întrerupere, de la momentul inițial al implementării și până în prezent.

„Motto-ul Asociației, Solidaritate, Incluziune, Responsabilitate! este un îndemn către comunitatea noastră la ajutor și susținere pentru peste 100 de beneficiari”, spune Teodor Pădurean, președintele asociației.
Primul proiect inițiat și derulat de AFO Sibiu s-a numit Solidaritate pentru persoanele vârstnice și a fost implementat în anul 2012. Proiectul continuă și în prezent și are în grijă gratuită 20 de vârstnici nevoiași din Municipiul Sibiu și din împrejurimi.

Asociația este acreditată încă din anul 2015, iar acest proiect a fost licențiat conform legii, în același an. Până astăzi au mai fost inițiate alte patru proiecte socio-educaționale destinate copiilor. Ultimul proiect are ca punct de plecare luna ianuarie a acestui an și poartă denumirea Elevi de nota 10. Prin acest proiect elevii merituoși, cu rezultate școlare foarte bune, cu un comportament exemplar și cu o situație materială precară sunt susținuți și încurajați să continue studiile și să dobândească o meserie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus