Joi,
18.04.2024
Parțial Noros
Acum
5°C

CNAIR: Proiectarea şi execuţia secţiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Piteşti a intrat în linie dreaptă

CNAIR: Proiectarea şi execuţia secţiunii 4 a autostrăzii Sibiu – Piteşti a intrat în linie dreaptă

CNAIR SA a transmis ieri spre validare de către ANAP documentația de atribuire a contractului Proiectare și execuție Autostrada Sibiu - Pitești, Secțiunea 4: Tigveni - Curtea de Argeș.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Sibiu - Pitești, Secțiunea 4: Tigveni - Curtea de Argeș (km 81+900 - km 91+761) în lungime de 9,86 km, din care 1,35 km tunel în zona de traversare a dealului Momaia.

Durata contractului va fi de 120 luni din care 16 luni perioada de proiectare, 44 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

După verificarea documentației de atribuire de catre ANAP și validarea acesteia, CNAIR SA va putea posta pe platforma informatică de achiziții publice (SICAP) anunțul de participare împreună cu întreaga documentație.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Tepes

Acum 5 ani

Astia-s idioti. Tigveni-Curtea de Arges este o autostrada de final. Adica, o faci degeaba, pana nu se finalizeaza restu'. Niste IDIOTI.
Raspunde

Anton

Acum 5 ani

Jenant...dupa ce ne-au dat teapa 30 de ani, comunistii au acum "linii drepte" de finalizare a autostrazii pe care vor circula tot mai putini romani. Multi au plecat din tara, multi in alta lume si multi vor mai pleca pana atunci. Lucrurile astea sunt destul de tardive...si nu sa promiti autostrazi in timp ce tara se prabuseste iar tu ai dat drumul la puscariasi.
Raspunde

Vasi

Acum 5 ani

... Iar linia dreapta se va termina in 2050 ... Cand la Tigveni va fi organizat concursul județean de desene pe asfalt cu teme patriotice ...
Raspunde

cheia franceza si ciocanu libanez

Acum 5 ani

3 ani si 8 luni pentru 9 km de autostrada, .....vai de capul nostru ( cu tot cu tunel, da-o naibii de treaba)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus