Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-5°C

Un bărbat din Gura Râului și-a lăsat fiul minor să conducă. Până i-a prins polița și i-a umplut de dosare penale

Un bărbat din Gura Râului și-a lăsat fiul minor să conducă. Până i-a prins polița și i-a umplut de dosare penale

Un bărbat din Gura Râului și fiul lui, de doar 15 ani, s-au ales cu dosare penale pentru o listă întreagă de infracțiuni, după ce băiatul s-a urcat la volan cu tatăl în dreapta.

Evenimentul a avut loc vineri, în data de 1 februarie, în jurul orei 17,00, pe DN 1, în afara localității Săcel.

”La volanul unui autoturism, polițiștii au identificat un minor în vârstă de 15 ani, din localitatea Gura Râului, care conducea însoțit de tatăl său, în vârstă de 40 de ani. Pe lângă faptul că minorul de deține permis de conducere, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul nu este înmatriculat”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.
În cazul fiului, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, iar în cazul tatălui, polițiștii au deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințarea unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care cunoaște faptul că nu deține permis de conducere.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Cititor Turul Satului.

Acum 2 ani

Oare când incățați sa scrieți?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus