Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
5°C

Un celebru lanț de magazine ”filmează” în centrul Sibiului

Un celebru lanț de magazine ”filmează” în centrul Sibiului

După Mercedes-Benz și Electrica, care au ales să se promoveze filmând recent în centrul istoric al Sibiului, a venit rândul unui mare lanț de supermarketuri.

Filmările au început în această dimineață în Piața Mică și vor continua în zilele următoare. Reprezentanții Primăriei Sibiu au explicat pentru Turnul Sfatului că în spotul publicitar vor mai apărea Podul Minciunilor și Piața Aurarilor, printre altele.

”Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a analizat şi avizat favorabil cererea formulată de către o casă de producție referitoare la realizarea unor filmări pentru un spot publicitar,  în perioada 03-07.02. 2019, în municipiul Sibiu. În data de 5.02.2019 comisia a avizat realizarea unor filmări în zona Pieței Aurarilor, iar în data de 7.02.2019 pe strada Ocnei, zona Podul Minciunilor” au anunțat reprezentanții primăriei.
Din primele informații se pare că lanțul de magazine pentru care se filmează reclama este Lidl. Acesta este, de altfel, și partener oficial al programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană.

http://www.turnulsfatului.ro/2018/11/26/recunoasteti-strada-un-producator-de-lux-filmeaza-sibiu/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus