Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Fostul sediu Carpatica, cea mai scumpă clădire care se vinde în Sibiu

Fostul sediu Carpatica, cea mai scumpă clădire care se vinde în Sibiu

Sediul fostei bănci Carpatica este cea mai scumpă clădire care se vinde în prezent în Sibiu și care, în același timp, nu-și poate găsi un nou proprietar.

Pe site-urile de anunțuri se menționează că suprafața întregului imobil este de 5.955 de metri pătrați și are un preț de 6.850.000 euro. În anunțul actualizat pe 1 februarie se mai menționează doar că e vorba despre „Spațiu comercial + Spațiu birouri în suprafață de 5.955mp situat în Sibiu. Achiziție de la proprietar, 0% comision”.

Am încercat să aflăm mai multe detalii despre ofertă, inclusiv dacă s-a arătat cineva interesat în ultima perioadă de acest imobil. Persoana care ne-a răspuns la numărul afișat a refuzat să ne ofere vreo informație. Clădirea poate fi găsită și pe site-ul executari.com, acolo unde sunt publicate anunțurile privind executările silite din România, iar la tipul de vânzare se menționează că fostul sediu al Băncii Carpatica din Sibiu se încadrează în categoria „Vânzare Directă”. Singurele informații în plus disponibile sunt publicarea mai multor poze din interiorul clădirii.

banca carpatia interior 1

carpatica interior 2

carpatica interior 3

rsz_carpatica_interior_4

Amintim că după ce a fuzionat cu Banca Carpatica, Patria Bank a decis să scoată la vânzare, anul trecut, imobilul în care fosta bancă sibiană a avut sediul central. Imobilul are patru niveluri (P+3E). „În patrimoniul nostru avem o serie de active imobiliare în care operează sau nu unități bancare, active imobiliare supuse unui exercițiu de piață pentru a identifica oportunitatea de a fi valorificate, ele nereprezentând active «core» pentru banca. Pentru noi este important să oferim servicii și produse bancare cât mai bune, în locații optime, motiv pentru care ne concentrăm resursele în această direcție, și mai puțin în gestionarea de active imobiliare“, răspundeau cei de la Patria Bank referitor la decizia de a scoate la vânzare fostul sediu central al Băncii Carpatica.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

Dan

Acum 5 ani

Ce de bani.... Nu cred ca va fi usor sa gasesti cumparator pentru asa ceva.
Raspunde

Ion Veres

Acum 5 ani

Agceptati si schimb cu diferenta? Am un BMW 320 cu volan pe dreapta numere bulgaria impecabil.
Raspunde

Poporul

Acum 5 ani

..am auzit ca Carabula il doneaza primariei !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus