Luni,
28.09.2020
Parțial Noros
Acum
20°C

Alegeri în USR Sibiu. Cinci candidați pentru funcția de președinte

14 Februarie 2019 11:56

Alegeri în USR Sibiu. Cinci candidați pentru funcția de președinte

USR Sibiu organizează vineri alegeri pentru conducerea organizației municipale, anunță președintele organizației județene, Adrian Echert. ”Adunarea Generală a USR municipiul Sibiu a fost convocată pentru miercuri, în această săptămână, însă nu s-a întrunit cvorumul necesar. S-a făcut o reconvocare pentru vineri, atunci când în cadrul Adunării Generale se vor organiza și alegeri pentru toate funcțiile”, a declarat Echert pentru Turnul Sfatului.

Întrunirea cvorumului e dificil de realizat, susțin USR-iștii, deoarece față de ultimele alegeri s-au format mai multe organizații locale, iar o parte din membrii inițiali ai organizației municipale s-au transferat către aceste organizații.

Pentru funcția de președinte al organizației municipale a USR Sibiu s-au înscris cinci candidaturi: Diana Mureșan, Emil Talașman, Laurențiu Theodoru, Petru Ioan Rotaru și Traian Belei.

Pentru data de 23 februarie sunt programate alegeri pentru organizația județeană a partidului. Actualul președinte, Adrian Echert, și-a anunțat candidatura. ”Eu voi candida pentru un nou mandat. Se pot face înscrieri pentru orice funcție la nivel județean până în data de 20 februarie”, a mai spus Echert.

Mandatul următoarei conduceri a organizației va fi stabilit de Adunarea Generală, însă cel mai probabil acesta va fi tot de doi ani.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Silberpfeil

Acum 1 an

Apriga concurenta:5 pe-un loc,mai ceva ca la TCM pe vremuri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus