Miercuri,
17.08.2022
Innorat
Acum
21°C

Alegeri în USR Sibiu. Cinci candidați pentru funcția de președinte

Alegeri în USR Sibiu. Cinci candidați pentru funcția de președinte

USR Sibiu organizează vineri alegeri pentru conducerea organizației municipale, anunță președintele organizației județene, Adrian Echert. ”Adunarea Generală a USR municipiul Sibiu a fost convocată pentru miercuri, în această săptămână, însă nu s-a întrunit cvorumul necesar. S-a făcut o reconvocare pentru vineri, atunci când în cadrul Adunării Generale se vor organiza și alegeri pentru toate funcțiile”, a declarat Echert pentru Turnul Sfatului.

Întrunirea cvorumului e dificil de realizat, susțin USR-iștii, deoarece față de ultimele alegeri s-au format mai multe organizații locale, iar o parte din membrii inițiali ai organizației municipale s-au transferat către aceste organizații.

Pentru funcția de președinte al organizației municipale a USR Sibiu s-au înscris cinci candidaturi: Diana Mureșan, Emil Talașman, Laurențiu Theodoru, Petru Ioan Rotaru și Traian Belei.

Pentru data de 23 februarie sunt programate alegeri pentru organizația județeană a partidului. Actualul președinte, Adrian Echert, și-a anunțat candidatura. ”Eu voi candida pentru un nou mandat. Se pot face înscrieri pentru orice funcție la nivel județean până în data de 20 februarie”, a mai spus Echert.

Mandatul următoarei conduceri a organizației va fi stabilit de Adunarea Generală, însă cel mai probabil acesta va fi tot de doi ani.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Silberpfeil

Acum 3 ani

Apriga concurenta:5 pe-un loc,mai ceva ca la TCM pe vremuri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus