Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII SOCIETĂȚII COMERCIALE FCM EUROPE SRL PRIN ACHIZIȚIONAREA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE (CP)

CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII SOCIETĂȚII COMERCIALE FCM EUROPE SRL PRIN ACHIZIȚIONAREA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE (CP)

regio

COMUNICAT DE PRESĂ

 Sebes, 19 Februarie 2019

FCM EUROPE S.R.L. în calitate de beneficiar, anunţă finalizarea  activităţilor proiectului „CREȘTEREA COMPETITIVITĂȚII SOCIETĂȚII COMERCIALE FCM EUROPE SRL PRIN ACHIZIȚIONAREA DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE”, Cod MySMIS  106764.

Proiectul finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  a fost implementat de către F.C.M. EUROPE SRL și a avut o valoare totală de 502.133,35 lei, din care 286405,80 lei reprezintă finanțare nerambursabilă din FEDR și 50542.2 lei reprezintă finanțare nerambursabilă din bugetul național.  Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Perioada de desfășurare a proiectului, conform contractului de finanțare, este cuprinsă între 16.15.2015 – 28.02.2019.

Obiectivul/ Scopul proiectului îl constituie consolidarea poziției pe piață a SC F.C.M EUROPE S.R.L. în domeniul textile și pielărie identificat în Strategia Națională de Competitivitate – Prioritatea 4 - Promovarea celor 10 sectoare de viitor și în Planul de Dezvoltare a Regiunii Centru pentru perioada 2014-2020 – Domeniul strategic 2 – Creșterea competitivității economice, stimularea cercetării și inovării – Prioritatea 2.1 – Sprijinirea activităților de inovare și modernizare a IMM-urilor.

Principalele rezultate obținute la finalizarea proiectului sunt:

Achiziția a 7 active corporale

Achiziția unui activ necorporal

Asigurarea serviciilor de de consultanță, management de proiect, informare și publicitate

Crearea a 3 locuri de muncă

Untitled-1Date de contact beneficiar:

Adresa: Municipiul Sebes, str. Cantarului nr. 5, etaj 1, Jud. Alba

 Tel 0722601916, [email protected]

www.regio-adrcentru.ro

Untitled-2

www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus