Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
32°C

2 premii și 3 mențiuni pentru clubul Puma la Gala Sportului

2 premii și 3 mențiuni pentru clubul Puma la Gala Sportului

Patru sportivi de la Puma Sibiu, alături de antrenorul și președintele clubului, Alin Lazurca, au fost premiați la Gala Sportului 2019. În cadrul evenimentului, organizat de Consiliul Județean Sibiu, au fost premiați sportivii și antrenorii olimpici și neolimpici pentru rezultatele deosebite obținute pe parcursul anului 2018.

Cinci membri ai clubului Puma au primit laurii muncii depuse în anul 2018, fiind premiați la Gala Sportului pentru rezultatele obținute la competițiile naționale și internaționale de Taekwon-do. Alin Lazurca, Oana Pavel, Andreea Pavel, Vlad Văcariu și Ioan Marius Dancu au fost selectați printre cei mai buni antrenori și sportivi ai anului 2018.

puma 4

puma 2

puma 3

Două premii pentru Puma

Puma s-a aflat pe podiumul categoriei de antrenori neolimpici. Grație rezultatelor extraordinare obținute cu elevii săi anul trecut, Alin Lazurca, președinte al clubului și antrenor al sportivilor de performanță, a fost desemnat cel mai bun antrenor neolimpic al anului, ocupând locul I la această categorie.

Pe podium s-a aflat și Oana Pavel, aceasta ocupând locul II la categoria sportivi neolimpici. În 2018, sportiva legitimată la clubul Puma a fost campioană mondială, vicecampioană europeană și multiplă campioană națională.

Trei mențiuni pentru sportivii Puma

La Gala Sportului au fost oferite și trei mențiuni pentru sportivii clubului Puma, toate la categoria sportivi neolimpici. Andreea Pavel a avut un an foarte bun, rezultatele obținute în 2018 aducându-i o mențiune la Gala Sportului: locul 2 la Campionatul European, locul 5 la Campionatul European – luptă, campioană națională la tull și locul 2 la Cupa României.

puma 1

Vlad Văcariu a obținut o mențiune după ce anul trecut a avut rezultate bune atât pe plan național cât și internațional, fiind campion/vicecampion european și campion național.

Ioan Marius Dancu, a obținut, la rândul lui, o mențiune la Gala Sportului, pentru reușitele din 2018: campion european, multiplu campion național.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus