Duminică,
26.03.2023
Partial Noros
Acum
14°C

Primăria Sibiu a semnat contractul de achiziție pentru încă 10 autobuze noi

Primăria Sibiu a semnat contractul de achiziție pentru încă 10 autobuze noi

Procedura inițiată de Primăria Sibiu pentru achiziția a 10 autobuze noi s-a finalizat luni, 18 februarie prin semnarea contractului cu firma BMC Truck & Bus SRL din București, valoarea investiției din bugetul local fiind de 10,5 milioane lei.

Cele 10 autobuze City Bus Diamond măsoară 12 metri, au trei uși, un motor Euro 6 produs de Daimler (deținătorul mărcii Mercedes Benz), precum și podea joasă și rampă specială pentru accesul persoanelor cu dizabilități. Autobuzele oferă 28 de locuri pe scaune și încă 73 în picioare, inclusiv un loc pentru un scaun cu rotile. Confortul termic al pasagerilor va fi asigurat prin sisteme de climatizare – încălzire, ventilare și condiționare a aerului.

Euro Bus Diamond Noile mijloace de transport sunt echipate cu GPS, astfel că pot fi monitorizate în timp real pe traseu, iar pentru siguranța călătorilor acestea sunt dotate cu 6 camere de supraveghere. În ceea ce privește informarea pasagerilor, autobuzele au afișaj electronic exterior în față, în spate și pe lateral. În interior informațiile utile vor fi afișate pe cele două monitoare și vor fi transmise prin anunțuri vocale. Pentru plata călătoriei în autobuz, pasagerii pot opta între validatoarele pentru bilete și aparatele pentru plata cu cardul contactless. Autobuzele vor oferi servicii de Wi Fi gratuit, fiind dotate cu echipamentele necesare. Durata acestui contract este de 4 luni. Cele 10 autobuze vor intra în parcul auto Tursib care s-a înnoit la finalul anului trecut cu 55 de autobuze.

Precizăm că această procedură de achiziție s-a încheiat după un parcurs de 1 an și 3 luni în care mai multe contestații depuse de ofertanți au fost analizate de Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor și de instanțele de judecată.

Euro Bus Diamond 2

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

hohohoes

Acum 4 ani

Sa nu cumva sa accesati fonduri europene! Avem cea mai proasta conducere posibila, credite la BRD :)) Si autobuze infecte cumparate aiurea de la turci si alte natii. Wc public in parcul sub arini de 50000 de mii de euro? ahahahahah Penibil.
Raspunde

Isuzu

Acum 4 ani

Turcizme! Prea putin pentru un oras ce se vrea a fi cu staif!
Raspunde

the one

Acum 4 ani

Avem excedent bugetar, dar cazane turcesti pt. transport??! Genial decidentul acestei miscari! Propun sa ii ridicam o statuie in fata primariei, zic!
Raspunde

x

Acum 4 ani

IN-CRE-DI-BIL!!! Nu pot sa cred! Este revoltator! Faceti o vizita la Cluj, Baia Mare!!!! Cu astfel de gunoaie nu poti sa atragi lumea sa circule cu autobuzul! Sunt sub MAZuri! EXECRABIL.
Raspunde

Miţuc Soroştineanu

Acum 4 ani

Fata de saracia din Oradea si Cluj, unde edilii se milogesc la UE pentru bani, noi in Sibiu ne permitem! Haideti sa fim seriosi, Sibiul poate imprumuta Bucurestiul cu bani, iar pe brasoveni ii cumparam oricand si facem parcare pentru masinile noastre din Sibiu!
Raspunde

the one

Acum 4 ani

Probabil ca doar etnobotanicele sunt in stare sa iti genereze judecati de valoare ca ale lui Miţuc Soroştineanu! Dar daca numele vine de la localitatea de provenienta, atunci se explica...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus