Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Bărbatul care a făcut infarct înainte să intre în ambulanță avea gripă

Bărbatul care a făcut infarct înainte să intre în ambulanță avea gripă

Sibianul de 79 de ani pe care medicii nu au mai apucat să îl salveze, întrucât a făcut infarct înainte să fie băgat în ambulanță, avea gripă.

Institutul Național de Sănătate Publică anunță că un alt sibian care a decedat recent suferea de gripă, informație confirmată și de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu, la solicitarea reporterului Turnul Sfatului. Este vorba despre un bărbat de 79 de ani care a murit pe 9 februarie, în brațele paramedicilor.

Bărbatul lua medicamente împotriva gripei, însă refuzase să se vaccineze antigripal și era tratat la domiciliu. Atunci când a simțit că îi este prea rău, sibianul a solicitat intervenția unei ambulanțe, dar înainte să fie dus la spital a făcut infarct.

O probă biologică a fost preluată de la acesta și trimisă la Institutul Cantacuzino din București, rezultatul fiind unul care confirmă prezența virusului gripal la bărbatul de 79 de ani.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mara

Acum 3 ani

SMURD are paramedici. Ambulanta are asistenti si medici!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus