Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Femeia lovită de tren aseară s-ar fi sinucis

Femeia lovită de tren aseară s-ar fi sinucis

Femeia lovită de tren aseară, la Mediaș, avea 78 de ani și din primele informații se pare că aceasta s-a aruncat în fața marfarului.

Evenimentul a avut loc luni seara, după lăsarea întunericului. Accidentul s-a petrecut în apropiere de gara Mediaș, în zona străzii George Coșbuc. Femeia a fost lovită de un tren, iar ulterior, mecanicul unui alt tren care a traversat zona a văzut-o pe șine și a oprit.

"Este vorba despre o femeie născută în 1941, medieșeancă. Din primele cercetări se pare că a fost lovită de un tren marfar în jurul orei 21:15", spune Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Pe de altă parte, surse din cadrul anchetei spun că femeia avea familie și trecea printr-o perioadă mai proastă. Vecinii ei arată că avea ceva probleme serioase acasă, motiv pentru care s-ar fi gândit la sinucidere. De altfel, anchetatorii merge pe ideea sinuciderii.

În paralel, o anchetă a fost declanșată și polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare.

Foto: NovaTv

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus