Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Un sibian a făcut scandal pe aeroportul din Memmingen. Nemții au cerut să fie adus înapoi în cătușe

Un sibian a făcut scandal pe aeroportul din Memmingen. Nemții au cerut să fie adus înapoi în cătușe

Un sibian a fost implicat într-o altercație pe Aeroportul Internațional Memmingen din Germania, după care s-a întors la Sibiu. Nemții au emis mandat european de arestare pentru a fi adus înapoi.

Din primele informații oferite de polițiștii sibieni, se pare că bărbatul a avut o certă cu un coleg de serviciu, în Germania. În timp ce se aflau pe aeroport, cei doi au ajuns să se amenințe, s-au înjurat și chiar s-au bruscat. După incident, sibianul a zburat la Sibiu.

Între timp, polițiștii din Germania au deschis o anchetă și cum bărbatul, în vârstă de doar 20 de ani, nu putea fi găsit pentru cercetări, pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare.

Mandatul a ajuns la Serviciul de Investigații Criminale Sibiu, care l-a găsit pe acesta în satul Coveș, unde este și domiciliat.

”La data de 25 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au pus în aplicare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare germane pe numele unui tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Coveș, jud. Sibiu. Sibianul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală, amenințare și insultă. Pe numele său, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a emis ordonanță de reținere 24 de ore, ulterior, Curtea de Apel Alba Iulia aplicând măsura arestării preventive pentru o perioadă de 15 zile în vederea lămuririi situației juridice”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Sibiu.
Tânărul nu are antecedente și nu este cunoscut de vecini că ar avea un comportament violent.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

dancp2

Acum 5 ani

sibian ?din sibiu-hermanstadt-nagyszeben?nu cred poate vreun bronzat local,sau mincator de bomboane agricole de linga sibiu
Raspunde

iepurasul violent

Acum 5 ani

N-ai citit, sau n-ai priceput ?
Raspunde

ger

Acum 5 ani

mái dragá stefane, Nemtii sunt ín NEMTIA? Oare unde este respectiva tará? Ìntreb si eu, deoarece ín articol scrii despreMemmingen din Bavaria/ Germania.
Raspunde

Anon

Acum 5 ani

Instabilitate psihică... Atît dăcât. Vreo 2 săptămâni de arest și își revine haiducul amoros. Sau cum se crede.
Raspunde

ION

Acum 5 ani

...ce vrei de la stefan ? atat stie el - scapam noi si de asta ! sa nu stergi ca ti se usca mana !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus