Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

PSD Sibiu: Banii de salarii și pensii, blocați de Werner Iohannis

PSD Sibiu: Banii de salarii și pensii, blocați de Werner Iohannis

Social-democrații sibieni au transmis astăzi un comunicat de presă în care spun că prin trimiterea la Curtea Constituțională a bugetului pe 2019, se blochează banii de pensii și salarii. ”România are nevoie de bani pentru a plăti salarii şi pensii şi pentru a finanța investiţiile atât de necesare, iar Guvernul României a alocat acești bani conform unui buget votat de Parlamentul României. Toți acești bani au fost însă blocați de Werner Iohannis care a atacat la Curtea Constituţională proiectul de Lege a Bugetului. Lui Iohannis nu-i pasă de interesele românilor, mai ales atunci când trebuie să-și urmărească interesul personal. Nici măcar nu contează pentru acest om că va pierde în fața judecătorilor CCR pentru că nu are nicio bază legală în acest demers, singurul scop fiind sabotarea Guvernului PSD. Iohannis reușește prin această acțiune josnică să amâne mărirea salariilor şi pensiilor, măririle alocaţiilor copiilor și să blocheze investiţiile. Totul a fost plănuit doar în scop electoral propriu”, se arată în comunicatul de presă transmis de PSD Sibiu.

Parlamentarii PNL sunt acuzați de ipocrizie pentru că nu au votat bugetul pe anul în curs. ”În același mod s-au comportat și parlamentarii PNL Sibiu la votul pentru bugetul României de acum două săptămâni. PNL Sibiu, partidul pe care Iohannis l-a folosit pe post de vehicul pentru a se cocoţa pe scaunul de la Cotroceni, a făcut de asemenea un joc grobian în Parlamentul României. Liberalii din Sibiu au mimat că i-ar interesa bunăstarea sibienilor prin fel de fel de amendamente la buget, pe care le-au propus în comisii, după care,  în plenul Parlamentului, au votat împotriva bugetului, deci chiar împotriva amendamentelor depuse de ei. Cu alte cuvinte, la PNL demagogia şi ipocrizia sunt la ele acasă”, se mai arată în comunicat.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat în 22 februarie că a decis să sesizeze Curtea Constituţională în privinţa bugetului pe 2019, explicând că el nu respectă obligații asumate față de UE, încalcă unele drepturi fundamentale și se aduce atingere principiului descentralizării si subsidiarității.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

18 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 5 ani

el/ei nu au copii! DECIT au dat meditatii la copii-fizica si engleza- asa ca ........................................................................
Raspunde

yyy

Acum 5 ani

PSD nu blocheaza banii ci ii fura cand: *"platesc" 2000 de EUR pe un bec *platesc 100.000 EUR pt "renovarea" unei gradinite cu 5-6 camere *maresc subventiile partidelor politice doar pentru ca trezorierul PSD si nevasta-sa sa isi cumpere limuzine de neam prost lista e infinita... *etc *etc *etc
Raspunde

S

Acum 5 ani

De ce ii tot zic Werner? Adică le suna mai rău decât Klaus? Ca nu ma prind.
Raspunde

dracu rosu

Acum 5 ani

cum e cu bugetul care trebuia sa fie gata din noiembrie 2018? sau cu cele 47 mil de euro date Pcr-ului? sau cu pensiile speciale? sau,sau,sau....?
Raspunde

Zumz

Acum 5 ani

Baieti, asta scriati voi pe intuneric duminica seara, atunci cand mii de oameni erau in fata sediului vostru la protest?
Raspunde

Isuzu

Acum 5 ani

Baiete, cui crezi ca-i pasa de aglomerarea agresiva din fatza sediului PSD? Latrati, copii ai durerii...
Raspunde

Cristina

Acum 5 ani

Daca sunteti atat de "ingrijorati" de soarta romanilor, de salariile sau pensiile lor, de ce ati ajuns cu bugetul tarii in luna februarie? Acum, cand incalca cel putin o lege (dar sunt mai multe incalcate!) din cauza careia a trebuit transmis la Curtea Constitutionala, ati gasit "vinovatul"... Adevarul este ca sunteti incantati ca ati gasit "un motiv" sa amanati platile, pentru ca nici nu mai stiti cum sa "suciti" banii, ca sa puteti acoperi necesarul. Si cine e vinovat ? Intotdeauna, altcineva, intotdeauna gasiti un "tap ispasitor" ! Romanii au inceput sa gandeasca, sa fie mai atenti la tot ce se intampla si se spune.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Valjan jan

Acum 5 ani

Stimabile YYY minti si scoti din tine rautatea cu ura viscerala de ce nu vorbesti real .stiu ca este greu sa ti cu realitatea cand uresti ............................................Bugetul la cotroceni este asigurat bani cu nemiluita .cum sa i mai crezi pe flamanzi . posibil ca dupa alegeri se poate gandi la popor si la al doilea mandat ....
Raspunde

yyy

Acum 5 ani

domnule, am citit de 3 ori ce ai scris si, efectiv, ce scrii tu nu are sens dpdv logic, gramatical sa nu mai vorbim de ortografie. daca vrei sa te documentezi: https://recorder.ro/video-dumnezeul-achizitiilor/
Raspunde

Oana

Acum 5 ani

Sa va fie rusine pentru acest articol..
Raspunde

CitizenX

Acum 5 ani

Hai sa muriți voi că de aia nu puteți voi plăti pensiile și salariile. Jegoșilor!!! Veniți cu bugetul după 3 luni, făcut pe genunchi și acum altcineva e de vină. Dar cine a fost de vină când ați amânat plățile din decembrie ca să țineți deficitul?
Raspunde

Gore

Acum 5 ani

Iar a zis "prezent" Trifanel lu' tatucu Dragnea? Cred ca-l verifica sa vada daca a transmis mai departe in presa ca altfel nu se poate....Dar banuiesc ca platesc pentru articolele astea ( ca n-or fi baietii de la ziar atat prosti sa scrie asemenea ineptii) si atunci pot zice orice psd-istii.... pe banii lor ( adica ai nostri). Va duce-ti pe tobogan la vale psd-istilor.....Disperarea-i mare....
Raspunde

Dani

Acum 5 ani

Un Fake News de toata frumusetea. Sunt buni banutii de la PSD?
Raspunde

Toma

Acum 5 ani

Mincinosilor!De unde mai scoateti atatea prostii?De dublarea pensiilor nu mai spuneti nimic?Poate odata cu dublarea preturilor!Sau de reducerea la jumatate a ratelor catre banci?Asta se va face,poate,daca se va dubla numarul ratelor!De ce nu ati dat bugetul la timp?Oare cine va mai suporta?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

///

Acum 5 ani

Majoritatea care scrieti aici habar n-aveti de economie s politica, dar tineti partea sasului... se vede ca noi, romani, am ramas neam de sluga!
Raspunde

Nicolaie Cușcă

Acum 5 ani

Iar a grait pesedeul...sa speram ca dupa alegeri vor incepe sa-si mute domiciliile pe la Jilava, Rahova si alte case de vacanta numa bune pentru ei. Bineinteles, cei ce vor pierde cursa speciala spre Costa Rica, Madagascar sau ...Belgrad, ori alte destinatii mai exotice.
Raspunde

claude

Acum 5 ani

...sau spre cele 6 CASE din Sibiu ??? :)
Raspunde

Nicolaie Cușcă

Acum 5 ani

Inca mai pui botul la halucinatiile alea izvorate din "minti" teleormanene la disperare ? Hai spune-o pe aia cu vanzarea de copii sau cu hitler.... hai, zi-le loredana, considera ca nu ne-am saturat de vome aruncate, marca psd. Si nu, nu ne spune nimic despre dosarele penale internationale care-l vizeaza pe tariceanu, dragnea, retardatul ala chel din belgrad sau pacaliciul din madagascar... precum si cei cu rezervarile facute spre tarile calde....psd sunt ultimele laturi de personaje.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus