Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Direcția Fiscală Locală a început mutarea în noul sediu de pe strada Turismului. Din 11 martie, sibienii pot plăti taxele și impozitele locale în noua locație

Direcția Fiscală Locală a început mutarea în noul sediu de pe strada Turismului. Din 11 martie, sibienii pot plăti taxele și impozitele locale în noua locație

Direcția Fiscală Locală, serviciul public în subordinea Consiliului Local care colectează taxele și impozitele locale, se va muta din data de 11 martie în sediul de pe strada Turismului. În noul sediu, Direcția Fiscală va dispune de mai mult spațiu pentru birouri, iar la parter au fost amenajate șapte ghișee pentru relația cu publicul.

În sediile Primăriei Sibiu din Piața Mare și de pe bulevardul Victoriei vor rămâne câte două ghișee pentru încasarea taxelor și impozitelor locale, înregistrarea autovehiculelor urmând să se realizeze doar la sediul de pe strada Turismului.

Mutarea arhivei și a birourilor Direcției Fiscale a început deja, întreg personalul fiind implicat în această acțiune. Din acest motiv activitatea la ghișeele din sediul Primăriei nu se va putea asigura la parametrii obișnuiți. În acest context reamintim sibienilor că au la dispoziție mai multe mijloace de plată a impozitelor și taxelor locale, chiar mai simple și mai la îndemână decât plata la ghișeu:

• Electronic, pe portalul E-administrație de pe site-ul www.sibiu.ro, prin crearea unui cont • Electronic, pe portalul www.sibiu.ro, prin PLATA XPRESS, fără a fi necesară crearea unui cont, urmând a fi utilizat codul de bare de pe decizia de impunere • Electronic, prin portalul ghișeul.ro • La robotul din sediile BRD și cele ale Băncii Comerciale, prin scanarea codurilor de bare de pe decizia de impunere, • Prin viramente bancare, emițându-se un ordin de plată • În numerar, la ghișeele oficiilor poștale din cartierele orașului.

sediu directia fiscala

Clădirea în care funcționează acest nou sediu al Primăriei Sibiu de pe strada Turismului a fost complet reabilitată prin modernizarea rețelelor de utilități, înlocuirea tâmplăriei, refacerea tencuielilor și zugrăvelilor, amenajarea unei rețele pentru date și telefonie, instalarea sistemelor de siguranță la incendiu și amenajarea curții interioare. După ce Direcția Fiscală se va instala aici, va începe relocarea birourilor Poliției Locale în acest imobil.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Satul de PSD, dar nici cu FDGR nu mi jenă

Acum 3 ani

Poate se apuca și frau, și strânge și ea gunoaiele de pe lângă gardul primăriei, căci acum după ce au tăiat brazii din jur (fără autorizație de mediu) au răsărit gunoaiele și bebeluși de bere ca ciupercile după ploaie.
Raspunde

Anonymus

Acum 3 ani

dar locuri de parcare exista in zona pentru cei care vor merge acolo sa isi rezolve problemele pe care le au? sau vor parca pe unde apuca pe strazile din zona (ca sa nu mai vorbim de angajatii institutiei care au sigur si ei masini). Oare chiar nu se poate face o treaba cu cap in Sibiu?
Raspunde

yyy

Acum 3 ani

superba cladirea <3
Raspunde

dan

Acum 3 ani

Se mai gandeste cineva si la bietul contribuabil ? De ce nu era bine sa-ti rezolvi problemele in centru si in cadrul Primariei unde poate trebuia sa mergi la mai multe servicii? Asa dute fraierule pana pe str Alpinismului ca pe noi ne doare la basca de prosti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus