Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

FC Hermannstadt joacă după-masă cu Poli Iași. ”Pentru noi, play-out-ul începe duminică”

FC Hermannstadt joacă după-masă cu Poli Iași. ”Pentru noi, play-out-ul începe duminică”

FC Hermannstadt primește la Pitești vizita Politehnicii Iași, duminică, 3 martie, de la ora 17:00. Partida contează pentru etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat.

Întâlnirea este una deosebit de importantă pentru ambele echipe. În vreme ce sibienii țintesc toate cele 3 puncte pentru a începe play-out-ul cu 16 puncte, moldovenii au nevoie de victorie în speranța calificării în play-off.

Antrenorul Vasile Miriuță a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că pentru FC Hermannstadt play-out-ul începe mai devreme. Tehnicianul a adăugat că și-ar fi dorit o calificare în semifinalele Cupei României, dar o greșeală a jucătorilor săi a făcut diferența, pe final.

”Pentru noi, play-out-ul începe duminică, când întâlnim Iașiul, chiar dacă play-out-ul începe efectiv peste o săptămână. Am avut 4 jocuri în campionat extrem de grele, cu primele 4 echipe, CFR, FCSB, Craiova și Astra. S-a văzut că nu suntem atât de puternici cum sunt cele patru, ăsta e adevărul. Am avut un meci în Cupă, cu Viitorul. Ne-am dorit să mergem mai departe. N-am făcut o primă repriză strălucită, dar am revenit bine de la vestiare, motivați, am făcut 2-2, dar am pierdut dintr-o greșeală... Dacă nu faci greșeli, nu pierzi câteodată. Acum trebuie să ne axăm numai pe play-out. Întâlnim, duminică, o echipă bună a campionatului, care mai are șanse la play-off. Ne dorim să câștigăm această partidă. Sunt jucători de valoare la Iași, au un antrenor bun, pe Flavius (n.a. Stoican), care face treabă bună acolo. Chiar am avut discuții cu băieții, și cu Răzvan, căpitanul echipei, mâna mea dreaptă. Le-am explicat că, pentru noi, acum începe adevăratul campionat. E foarte bine că am făcut aceste 29 de puncte până acum. Ne dorim să avem 32 după meciul de duminică. Se vor înjumătăți, știm cu toții, vor fi 16, nu va fi o diferență mare între noi și cei din spate, ăsta e adevărul... Acesta e obiectivul, am mai spus-o de când am venit, din prima zi de când am fost instalat aici, obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare. Avem 15 meciuri extrem de grele”, a declarat Miriuță.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus