Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Hermannstadt pierde cu Gaz Metan Mediaș. 5 eșecuri și o victorie în ultimele șase meciuri

Hermannstadt pierde cu Gaz Metan Mediaș. 5 eșecuri și o victorie în ultimele șase meciuri

Gaz Metan Mediaş a învins astăzi cu 2-0, pe FC Hermannstadt, în prima etapă a play-out-ului Ligii I. Hermannstadt a reușit în ultimele șase partide doar trei puncte, după victoria cu Poli Iași din etapa trecută, 2-0. În rest, sibienii au pierdut cu Viitorul (2-3), Astra (0-1), Craiova (0-1) și FCSB (0-3) intrând într-o perioadă extrem de nefastă. Dacă până acum sibienii au avut scuza că au jucat cu echipe de play-out, în această după-amiază au ieșit învinși de pe teren în fața echipei din Mediaș, oferindu-i antrenorului Edi Iordănescu prima victorie după șase etape.

Medieșenii au jucat mai bine în prima parte a jocului și au deschis scorul prin Larie, cu o lovitură de cap din interiorul careului. Până atunci au ratat deschiderea scorului Rondon și Caiado. Toate cele trei faze s-au desfășurat după același scenariu: centrări în careu. Până la finalul primei reprize, căpitanul Dâlbea ia două cartonașe galbene și este eliminat, oferindu-le medieșenilor un meci ușor.

În partea a doua a jocului, jucătorii de la Hermannstadt au fost mult mai prezenți în joc, reușind să se apropie de poartă și să fie aproape de gol prin Blănaru și Pârvulescu. Medieșenii au încercat să marcheze golul doi prin aceeași metodă (centrare în careu) însă au ratat prin Rondon. Dandea reușește să încheie ”omoare” meciul după ce lovește cu capul un adversar și este eliminat direct. În prelungiri, Gaz Metan beneficiază de o lovitură de la 11 metri, după ce Mailat este agățat în careu de portarul Căbuz. Lovitura este bătută de Rondon: 2-0 pentru Mediaș.

Etapa viitoare din play-out, Hermannstadt întâlnește Chiajna în deplasare, în timp ce medieșeni vor juca acasă cu Dinamo București.

ECHIPELE DE START:

Hermannstadt: Cabuz - Mățel, Pîrvulescu, Dandea, I. Stoica, Tătar - Dumitriu, Dâlbea, Sg. Popovici - Blănaru, Tsoumou Rezerve: Niga, Mijuskovic, Serediuc, Pamfile, Offenbacher, Jazvic, Antonov Antrenor: Vasile Miriuță

Gaz Metan: Pleșca - V. Crețu, Larie, M. Constantin, Bușu - Fofana, L. Aurelio - Olaru, Chamed, Caiado - Rondon Rezerve: Batista, Pleașcă, Ivanov, Ely, Mailat, Pinto, R. Romeo Antrenor: Edward Iordănescu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

rammstein

Acum 5 ani

asa va trebuie !!...ati adus un mascarici antrenor....daca nu-l schimbati acum ,ajungeti in liga II..!!!!jucatorii aveti ,dar antrenor ba !!!..mai bine lipsa ,decat cu agariciul asta ...uite cfr-ul n-are antrenor cu patalama !! si merge bine...mai bine puneti-i pe cel de la baschet sau volei ..daca nu pe fruntea voastra scrie LIGA a- II -a !!!..
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

joc

Acum 5 ani

Pai ce, Sibiul are echipa in prima liga numai pe hartie, nu? Mai bine s-ar desfiinta .
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

echipa nu trebuie desfiintata nici suporterii ci conducerea primariei cu stadion in sibiu si suporteri ok mai aveam vreo 5-6 puncte in plus da cu o bunica care joaca septic cu nepotzii si un june care joaca oina nu se poate face fotbal de performanta
Raspunde

S

Acum 5 ani

@joc Prost mai ești. La primul hop(ce sa zic, asa hop și-ar dori multe echipe, sa fie în liga 1) sa depui armele. Cum dracu sa mai faci ceva cu asa o mentalitate? Cine ești, ciobanul ala din miorita?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus