Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
3°C

Constructorii reiau lucrările în șantierele deschise de Primăria Sibiu

Constructorii reiau lucrările în șantierele deschise de Primăria Sibiu

Odată cu încălzirea vremii, Primăria Sibiu a dispus firmei contractate pentru reparații a străzilor din municipiul Sibiu – SC Comtram SA – să reia lucrul. Direcția Tehnică a Primăriei va emite comenzi de remediere a defectelor constatate pe timpul sezonului rece, inclusiv defectele reclamate de sibieni prin intermediul modulului de raportare incidente al aplicației Sibiu City App, temperaturile permițând acum lucrul cu asfaltul.

 Prima lucrare importantă de reparații va începe de miercuri, 13 martie în Piața Unirii, pe cele două bretele din perimetrul dintre Hotel Continental Forum – Cazarma 90 – strada Andrei Șaguna. Astfel, în perioada 13 – 16 martie constructorul va freza vechiul asfalt. Traficul nu se va închide, dar se va circula cu restricții și îngustări. Precizăm că locurile de parcare din această zonă vor fi indisponbile în perioada lucrărilor, șoferii având posibilitatea să parcheze pe Cazarma 90 sau în alte spații de pe străzile adiacente.

Pentru a evita blocajele, șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare, în funcție de direcția de deplasare.

Se reia și lucrul pe șantierele de modernizare a străzilor începute în 2018. Direcția Tehnică a emis ordinele de reluare a lucrărilor în următoarele zone:

  • Modernizarea unei zone din cartierul Hipodrom, între străzile N. Iorga, Calea Cisnădiei și Aleea Frații Buzești
  • Amenajarea Lacului lui Binder
  • Reparații capitale ale străzilor din zona de blocuri din cartierul Turnișor
  • Amenajarea de parcări în mai multe zone de blocuri din oraș
De asemenea, s-au emis ordinele de începere a lucrărilor pe noi șantiere de modernizare, pentru care contractele au fost semnate în anul 2018:
  • cartierul Broscărie – strada Ștefan cel Mare 147
  • strada Dorobanților
  • amenajarea canalizării pluviale pe strada Podului

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Mari

Acum 3 ani

Oare, Str. Drumul Ocnei cand vor avea de gand sa o finalizeze. Au lasat neterminata o portiune cu un podulet, unde drumul este foarte rau si se produce foarte mult praf si noroi la trecerea masinilor, iar pe Str. G-ral Gheorghe Mardarescu au turnat umplutura insa au omis anumite portiuni din fata caselor, iar cand ploua foarte tare intra apa la aoameni in curte. :( Aceasta lucrare trebuia terminata daca imi aduc bine aminte la sfarsitul anului 2017, prelungindu-se perioada datorita conditiilor meteo, insa se pare ca au uitat de finalizarea acesteia.
Raspunde

sibianca

Acum 3 ani

Dormiti linistit popor sibian - Primaria lucra pentru noi !
Raspunde

un cetatean

Acum 3 ani

povesti nemuritoare cu primaria Sibiu!!! vor sa prelungeasca traseul 17 pe D. Cantemir - Sacel - Litovoi...nu cred ca a trecut cineva de la primarie prin zona in ultimii 5 ani...sa vada in ce stare (EXTREM DE PROASTA) sunt drumurile din zona!!! nu ne mai aburiti!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus