Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Primăria Sibiu și-a evaluat managerii de instituții culturale: o notă de 10

Primăria Sibiu și-a evaluat managerii de instituții culturale: o notă de 10

Evaluarea realizată de comisia Primăriei s-a încheiat prin acordarea unei note de zece, a uneia de 9,98 și a unei note de 9,90.

Cea mai mare notă a fost acordată lui Constantin Chiriac (foto), managerul Teatrului național “Radu Stanca“ – 10. Directorul Teatrului Gong, Adrian Tibu, a fost notat cu 9,98, în timp ce în cazul managerului Casei de cultură a municipiului Sibiu, Ovidiu Dragoman, evaluarea s-a încheiat cu nota 9,90, potrivit anunțului publicat de Primăria Sibiu.

Evaluarea a vizat activitatea managementului celor trei instituții de cultură pe perioada anului trecut.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Ha ha ha

Acum 5 ani

O nota de 6, 66 nu a luat nimeni?!
Raspunde

mioritza

Acum 5 ani

Chiriac, cel mai mare din lume, dar totusi doar cu 0,002% mai putin smecher decat Tibu si cu 0,1% decat Ovidiu Dragoman. La un buget de 150% ori mai mare !
Raspunde

badita

Acum 5 ani

Tibu nu a facut nimic, Dragoman s a luptat si are un sediu nou si a luat cea mai mica nota dintre cei trei. Nu stiu, dar cred ca am inceput in Sibiu sa gandim ca in Teleroman.
Raspunde

I.D.

Acum 5 ani

Tibu a facut din Gong teatru. Nu era nimic inainte acolo. Sunt foarte curioasa chiar cum au evaluat acel 0,02 până la 10, pentru că îl merita! Iar despre comentariile despre bugete, Teatrul Gong are un buget de aproape 4 ori mai mic decat Radu Stanca. Hai sa nu mai aruncam cu noroi gratuit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus