Vineri,
28.01.2022
Ceata
Acum
-2°C

Judecătorii sibieni au decis: intră în a treia săptămână de proteste

Judecătorii sibieni au decis: intră în a treia săptămână de proteste

Întruniți într-o nouă adunare generală, magistrații Judecătoriei Sibiu au decis să continue și săptămâna viitoare formele de protest împotriva modificărilor legilor Justiției.

La fel ca și în ultimele trei săptămâni, judecătorii au decis să își întrerupă, zilnic, activitatea. “Adunarea generală a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Sibiu, întrunită la data de 15 martie 2019, a hotărât, cu majoritate de voturi, suspendarea ședințelor de judecată în perioada 18 – 22 martie 2019, în intervalul orar 10:00 – 11:00, ca formă de protest împotriva dispozițiilor OUG nr. 7/2019 și menținerii în vigoare a acestui act“, se arată într-un comunicat semnat de judecătorul sibian Florin Zereș și transmis redacției Turnul Sfatului. În plus, tot la fel ca în ultimele trei săptămâni, o parte din magistrații sibieni vor ieși să protesteze, în tăcere, în fața sediului Judecătoriei și Tribunalului Sibiu. Protestul are loc vineri, 15 martie, de la ora 13:00, timp de 15 minute.

Citește și Noua generație. Magistrații din Sibiu au ieșit la primul protest pentru Justiție

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus