Miercuri,
04.08.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Neagu: PSD – ALDE a luat în râs soarta țării

Neagu: PSD – ALDE a luat în râs soarta țării

Deputatul liberal Nicolae Neagu condamnă atitudinea majorității PSD – ALDE care a respins solicitarea președintelui Iohannis de a reexamina bugetul de stat pe 2019. ”Majoritatea PSD – ALDE, aducându-ne aminte de Marea Adunare Națională a P.C.R., a respins cererea de reexaminare a bugetului de stat solicitată Parlamentului de Președintele Klaus Iohannis!

Fără dezbateri generale în Comisia de buget-finanțe și fără dezbaterea amendamentelor PNL în plenul Parlamentului, simulând în batjocură democrația. În ciuda avertismentului lansat de Președintele Iohannis, că alocarea resurselor bugetare în 2019 este "fundamentată pe o prognoză nerealistă" și că asta afectează dezvoltarea comunităţilor locale şi anulează investiţii strategice, PSD – ALDE a luat în râs soarta țării. Au refuzat orice discuție și analiză în Comisiile parlamentare de buget-finanţe și au respins cererea de reexaminare. Bugetul României, de care PSD-ALDE ține cu dinții, este umflat și conceput pe cifre nerealiste.

Vom plăti însă scump toate dorințele lui Dragnea! Creșterea pensiilor a fost amânată până în toamnă, inflația îngroapă creșterile salariale ale bugetarilor pe care Guvernul le trâmbițează, firmele aflate sub incidența OUG 114 vor avea probleme, iar noi vom plăti mai scump facturile”, susține Neagu. ”Este un buget fără bani pentru spitale regionale, fără bani pentru asistență socială și fară susținerea bugetelor locale. La fel ca și până acum, infrastructura rutieră rămâne la pământ. Nu s-a acceptat niciun amendament și nicio discuție pentru suplimentarea fondurilor pentru autostrada Sibiu – Pitești”, mai susține deputatul liberal.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Inspectorul Javert

Acum 2 ani

Nicolae dragă ,este bine că îți pasă de spitale regionale şi despre soarta pensionarilor, te preocupă şi veniturile bugetarilor şi a asistaților sociali dar văd că nu te interesează deloc (ca liberal ?) soarta angajaților de la privați care sunt la modul cel mai brutal posibil discriminați ( de guvern ) în comparație cu un bugetar ,diferanța într tine şi un PSD-ist este că, un psd-ist atunci când face un matrapazlâc împarte ca Robin Hood o parte din pradă şi cu nespălații din popor ,pe când tu, nu ai avut nici măcar bunul simț ca atunci când ai vâdut pământul de sub "METALCAR "să-i cauți pe cei câțiva angajați cărora le-ai rămas dator cu salarile neplătite ca să le plăteşti datoria .Atâta timp cât oameni de caracterul tău vor fi lideri în PNL acest partid nu poate fi eligibil.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus