Joi,
22.10.2020
Innorat
Acum
2°C

Alegerile din PSD Sibiu vor fi probabil amânate. Dragnea e bolnav

18 Martie 2019 00:19

Alegerile din PSD Sibiu vor fi probabil amânate. Dragnea e bolnav

Din cauza problemelor de sănătate ale președintelui PSD, Liviu Dragnea, este posibil ca alegerile din organizațiile Sibiu, Brașov și Cluj să fie amânate, a anunțat secretarul general al partidului Codrin Ștefănescu. „Am fost să-l vizitez pe Liviu Dragnea la spital cu Mircea Drăghici exact când ne-am întors de la Brăila. Părerile doctorilor sunt împărțite. Adică doi dintre marii noștri specialiști spun că n-ar fi nevoie de o intervenție chirurgicală, alți doi spun că e nevoie de două intervenții chirurgicale și urmează ca în seara asta și mâine dimineață după ce mai fac un set de analize să ajungă la o concluzie comună. El ar dori să nu se ajungă la operație. Este o dublă hernie și are și o problemă la gât. E o chestiune cervicală. Urmează ca mâine să primim un răspuns exact. În orice caz, va trebui să stea la pat în următoarele câteva zile obligatoriu. Prin urmare va trebui să oprim turneul în țară. La sfârșitul săptămânii aveam de vizitat colegii noștri din orașele județean din Cluj, Sibiu și Brașov. E foarte posibil să amân aceste conferințe. Mâine voi vorbi cu colegii mei și o să trimit o circulară în sensul acesta, în funcție de ce aflăm mai multe de la medici”, a afirmat Codrin Ștefănescu, duminică seara, la Antena 3.

Liviu Dragnea a ajuns, sâmbătă seara, la spital, după ce a acuzat dureri puternice la spate. După ce a efectuat un RMN, doctorii au decis să îl interneze, diagnosticul pus fiind de hernie de disc. Sorina Pintea, ministru al Sănătății, a declarat, la Brăila, că medicii au procedat corect. ”Domnul președinte Liviu Dragnea este, în acest moment, pacient. Prin urmare, nici ministrul Sănătății nu poate da informații despre starea de sănătate, dacă dumnealui nu dorește. Fiecare spital are o comisie care evaluează lucrurile. Pot să vă spun că domnul președinte avea dureri atroce, dureri care au început cu ceva timp în urmă. Cred că medicii au luat cea mai bună decizie. Domnia sa este puternic, sunt convins că va reveni în scurt timp'', a declarat ministrul Sănătății, la România TV.

Codrin Ștefănescu a declarat, duminică seara, că l-a vizitat pe Liviu Dragnea la spital, iar medicii urmează să decidă, luni, dacă îl vor opera pe liderul PSD. Secretarul general al PSD a precizat că va fi amânată pentru o săptămână validarea în CEx a listei candidaților la europarlamentare.

 

 

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Liviu

Acum 1 an

Veorica presedinte onorific, nu de alta insa sa fie bine pentru lepre!
Raspunde

///

Acum 1 an

Mai du-te, ma1 Sunt destule lepre si in afara pesedeului. Numai cate cunosc eu...
Raspunde

Fixpix

Acum 1 an

o sa fie, dar cu siguranta la psd sunt 100 la suta numai lepre
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 1 an

Nu pot vota dacă nu primesc indicații de la centru! Ce s-ar întâmpla dacă fiecare votează pe cine vrea el?! Unde am ajunge?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus