Joi,
18.04.2024
Ploi Scurte
Acum
4°C

Ministrul Transporturilor: Statul paralel este de vină pentru lipsa autostrăzilor

Ministrul Transporturilor: Statul paralel este de vină pentru lipsa autostrăzilor

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, la Craiova, că România nu are autostrăzi, din cauza intervenţiilor „statului paralel”, acesta susţinând că angajaţii nu semnau actele „de teamă”.

Ministrul Răzvan Cuc a declarat că „oamenii erau terorizaţi de statul paralel, de tot felul de ameninţări, că dacă semnezi te duci la puşcărie” din acest motiv nu au fost semnate mai multe contracte privind infrastructura de transport.

„A fost tot timpul teroare, tot timpul eu le-am cerut angajaţilor din servicii, din companii să dea dovadă de mai mult curaj în abordarea problemelor, să nu se lase intimidaţi de ceea ce vedeau pe la televizor: plimbări pe la DNA, arestări dimineaţa. În contextul acesta, mulţi oameni au spus că nu vor să facă act adiţional la contract, că s-ar putea interpreta, în condiţiile în care pe noi ne-ar fi ajutat să deblocăm un proiect sau să mergem mai departe, şi era un lucru legal, dar le era frică să semneze”, a spus ministrul Cuc citat de Mediafax.

Acesta a spus că dacă va fi nevoie, pentru a nu mai apărea situaţii de acest fel, trebuie modificată legislaţia.

„Atunci, să facem lucrurile mult mai clare, să nu le fie frică să semneze, pentru că răbdarea oamenilor, inclusiv a mea ca ministru, a ajuns undeva la limita normalităţii. Nu mai suport să îmi spună nimeni că nu se poate. Dacă nu poate să spună de ce nu se poate. Dacă există o constrângere legislativă, modificăm legea”, a mai spus Cuc.

Întrebat dacă au fost intervenţii ale serviciilor în acest domeniu, al transporturilor, ministrul Răzvan Cuc a răspuns că nu are astfel de informaţii.

Răzvan Cuc a participat, la Craiova, la Forumul Industriei Auto 2019.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

nam

Acum 5 ani

Acest individ a mers la Ministerul Transporturilor pentru a cauta vinovati sau pentru a face lucrurile sa se miste? Toti cei care au guvernat dupa '90 sunt de vina, asta o stim, dar nu ajuta la nimic.
Raspunde

yyy

Acum 5 ani

domnul ministru Cuc este obez, iar statul paralel este de vina! cum, nu stiati?
Raspunde

sibian

Acum 5 ani

pai din cauza statului paralel, cuc a mancat in paralel mai multe portii de mancare. dar, sa ne bucuram, caci, sigur, autostrazile vor fi largi ca sa incapa si cucul.
Raspunde

kokos

Acum 5 ani

Eu credeam ca Soros e de vina ca nu avem autostrazi , se pare ca m-am inselat...
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 5 ani

Noi suntem de vină ca nu avem autostrăzi, căi ferate, etc. De ce? Simplu, de 30 de ani tot soiu de Cuci apar și croncăne, mai delapidează ceva și scapă cu viață să povestească sau pentru încă un mandat!
Raspunde

Sebastian Florin

Acum 5 ani

Sper sa pierdeti alegerile si neam de neamul vostru de incompetenti si hoti sa nu mai ocupe vreodata o functie de raspundere in tara asta. Sunteti toti vinovati de furtul generalizat si faptul ca de 25 de ani nu am fost in stare sa avem o autostrada care sa strabata tara. Nici macar unul ditre voi nu a activat vreodata in economia reala, sunteti toti niste aroganti, copii de securisti care nu stiu ce inseamna munca si responsabilitatea. Demagogi de 2 lei. Singurii paraleli sunteti voi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus