Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Vasile Miriuță: Stadionul mi-a mâncat cinci ani din viață. Mi-e scârbă

Vasile Miriuță: Stadionul mi-a mâncat cinci ani din viață. Mi-e scârbă

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Vasile Miriuță, s-a declarat scârbit de situația în care se află stadionul Municipal. ”Mi-au mâncat cinci ani din viață, ăstea cinci luni cu stadionul. De vreo două, trei săptămâni am zis stop, îmi focusez energia pozitivă numai la echipă. Gândiți-vă că antrenându-mă zi de zi, am sperat că vom juca acasă cinci, șase meciuri, acum în play-out, cu cinci șase mii de sibieni. Dacă ar fi fost așa vă spun cu mâna pe inimă șaa bine aș fi dormit... Una e să joci acasă cu cinci șase mii de oameni în spate. Și băieții... Dar eu acum două săptămâni am spus uitați că vom mai juca acasă. Casa noastră e Piteștiul. Nici nu mă mai consum că nu are rost, că nu am mai dormit noaptea. Sincer, îmi pare sincer rău”, a declarat Miriuță în conferința de presă dinaintea meciului de vineri cu Dinamo București.

Miriuță spune că impresia lui este că administrația locală nu vrea echipă în prima ligă de fotbal. ”Părerea mea e că nu se vrea echipă în Liga 1. Dacă s-ar vrea echipă, imposibil să nu se facă stadion. Într-un an de zile s-a făcut în Budapesta stadion de 10.200 de locuri pentru o echipă care joacă în Divizia A. Honved. La noi, în 9 sau 10 luni nu s-a renovat o tribună. Mi-e scârbă. Să salvez echipa asta de la retrogradare și de la vară oi vedea eu ce voi face.

Ești ca țiganul pe drumuri, nu ai casa ta”, a mai spus antrenorul sibienilor.

S-a reziliat contractul cu SC Construcții SA

Lucrările la stadionul municipal Sibiu au fost întrerupte prin rezilierea contractului înainte de finalizarea hidroizolației tribunei principale. Potrivit administrației locale, la acest moment mai sunt de executat mai puțin de 20% din lucrările prevăzute în această primă etapă de reabilitare și modernizare a stadionului. Decizia reprezentanților Primăriei municipiului Sibiu de a rezilia contractul cu societatea Construcții SA, anunțată în cursul zilei de duminică, vine ca urmare a faptului că, pentru a treia oară, asocierea care gestiona lucrările nu a reușit să își respecte termenele asumate.

Ultimul termen asumat de asocierea Construcții SA – Arhimus SRL a fost cel de 15 martie 2019.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

rotiță.

Acum 5 ani

Dupa cum vorbeste Miriuta e grav si trist, ADIO LIGA I, Maestru are deja bagajul facut la revedere Sibiu .Multumim FRDG, bunicutei Fodor.
Raspunde

sibian mandru

Acum 5 ani

Ce e FRDG ?
Raspunde

S

Acum 5 ani

Ungaria, ha. Ce comparație. Inclusiv secuii noștri jucau deja acasă la Sf. Gheorghe acum un an pe vremea asta, după ce fuseserăin aceeași situație ca Hermannstadt. Suntem niște luzari (inclusiv sașii). În rest, nu ar trebui sa aibă legătură cu liga în care e echipa. Un oraș ca Sibiu trebuie sa aibă stadion de top și dacă joaca echipe de liga 4 pe el.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 5 ani

Eu nu zic ca nu are perfecta dreptate (este o mare rusine ce se intampla cu stadionul, ne facem de minune in toata tara), dar si el imi mananca ani din viata cand vad in ce hal joaca echipa, mai ales in ultimele meciuri (baloane aruncate fara adresa, nicio tactica sau schema de joc, asa nu poti sa ai prea mari pretentii)!
Raspunde

TudorP

Acum 5 ani

Din pacate coruptia si prostia sunt la rang inalt in acest oras si de aceea lucrurile se misca atat de prost. Ce ne mai miram de Stadion, cand nu exista un Spital de urgenta acatarii, cand primul mall din oras (nu din apropiere) vine de 6 -7 ani, cand nu sti sa gestionezi problema traficului si faci giratorii in loc de semaforizare inteligent...Pacat de reclama pe care o are de oras european...Are dreptate Miriuta sa fie scarbit....
Raspunde

Mda

Acum 5 ani

Da nu se vrea nimic cică sașii sunt mai cu moț ca romanii, asa si maghiarizatii care se autodecalara "secui" toți striga ca sunt onesti si peste orice natie .Ne-am lamurit si cu ei . Infrastructura rutiera zero ,infrastructura sportiva zero miroase a directive din afara granitelor cu complicitate interioară .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus