Joi,
29.09.2022
Cer Senin
Acum
21°C

„Freedom.Straussiana” și o „Gală de Balet”, în aprilie, la Teatrul de Balet Sibiu

„Freedom.Straussiana” și o „Gală de Balet”, în aprilie, la Teatrul de Balet Sibiu

Doi dintre cei mai buni balerini ai momentului, Ovidiu Matei Iancu, prim solist al Operei Naționale din București și Ada González, solistă a Operei Naționale din București, ambii foști dansatori ai Teatrului de Balet Sibiu, vor dansa pentru publicul sibian în cadrul Galei de Balet din aprilie. Iubitorii de balet sunt așteptați duminică, 14 aprilie, la Sala Thalia, începând cu ora 19:00.

Evenimentul, ce se vrea o sărbătoare a dansului, va cuprinde pas de deux-uri și momente solo din balete celebre mult îndrăgite de public, dar și din spectacole de dans contemporan, în producția Teatrului de Balet Sibiu. Iubitorii dansului se vor putea delecta, astfel, cu momente din ”Lacul lebedelor”, ”Talisman”, ”Paparazzi”, ”La fille mal gardee”, ”Dincolo de dans”, ”Silfidele”, ”Black Out”, ”Marco Spada”, ”Corzi”, ”Corsarul”, ”Palladio”, ”Escamillo” (variație din ”Carmen”), ”Passing”, ”Coppelia” și ”Don Quixote”.

În 12, ”Freedom. Straussiana”

”Gala de Balet” nu este însă singurul spectacol pregătit de Teatrul de Balet Sibiu pentru această lună, pentru că vineri, 12 aprilie, de la ora 19, bucuria și energia dansului vor urca pe scena Sălii Thalia. Balerinii sibieni le-au pregătit pasionaților de dans ”Fredoom. Straussiana”, în coregrafia Aleishei Gardner și a lui Mihai Babușka, un spectacol de primăvară, menit să pregătească pe toată lumea sufletește pentru zilele de sărbătoare de la finalul lui aprilie.

Biletele pentru evenimentele Teatrului de Balet Sibiu pot fi achiziționate fie online, de pe kompostor.ro, fie de la parterul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu (Parcul Tineretului, nr.1).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus