Duminică,
11.04.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Căutăm mesajele Sibiului către Europa. Oferim 1.500 de lei

Căutăm mesajele Sibiului către Europa. Oferim 1.500 de lei

Primăria municipiului Sibiu organizează, împreună cu Turnul Sfatului, concursul “Scrie mesajul Sibiului către Europa“, adresat tuturor locuitorilor municipiului Sibiu (exclusiv persoane fizice).

Scopul concursului este de a selecta o serie de mesaje de întâmpinare adresate tuturor celor 27 de șefi de stat și guvern, celor peste 400 de invitați de rang înalt și celor aproape 1.000 de jurnaliști care vor veni la Sibiu cu ocazia summit-ului programat în ziua de 9 mai 2019, cel mai important eveniment găzduit până acum de oraș.

Aceste mesaje vor fi imprimate pe panouri stradale de mari dimensiuni din oraș, precum și pe spațiile de afișaj din stațiile sistemului de transport în comun, în zilele evenimentului de anvergură europeană.

Iar pentru a găsi cele mai bune mesaje pentru înalții oaspeți, Primăria municipiului Sibiu, împreună cu Turnul Sfatului, lansează un concurs în care îi provoacă pe sibieni să propună mesajele propriu-zis. Din aceste propuneri vor fi alese minim trei mesaje, iar Turnul Sfatului va rasplati efortul autorilor cu câte 500 de lei pentru fiecare mesaj ales.

Cum poți participa? Lasă un comentariu cu mesajul tău pe pagina de Facebook a Turnul Sfatului, la concursul pe care îl vei găsi postat pe prima poziție a paginii (acesta este linkul unde puteți posta în comentarii mesajele propuse de dumneavoastră). Sau trimite mesajele pe care le crezi potrivite pe adresa summit@turnulsfatului.ro.

Perioada în care așteptăm propunerile este 12 – 17 aprilie 2019. Câștigătorii concursului vor fi anunțați în data de 18 aprilie 2019. Angajații Primăriei municipiului Sibiu, ai Turnul Sfatului și rudele acestora de gradul întâi nu pot participa la concurs.

Minime criterii de selecție: - să fie mesaje pozitive, concise și adecvate momentului; - fiecare mesaj să aibă cel mult șase – șapte cuvinte și cel mult 36 de caractere; - să fie în limba ENGLEZĂ; - autorul mesajului trebuie să fie locuitor al municipiului Sibiu (să aibă domiciliul în Sibiu).

Mesajele desemnate câștigătoare vor fi alese de un juriu specialisti in comunicare publica. Câștigători vor fi desemnați și cei ale căror mesaje vor fi ușor adaptate. Fiecare concurent poate propune cel mult trei mesaje. În situația în care un mesaj este propus de mai mulți sibieni, va fi luată în calcul prima propunere trimisă în ordine cronologică.

 

Mesajele selectate vor fi amplasate pe panourile din Sibiu (Notă: simularea de mai sus este doar cu titlul de exemplu, grafica acestor mesaje fiind în curs de elaborare) Mesajele selectate vor fi amplasate pe panourile din Sibiu (Notă: simularea de mai sus este doar cu titlul de exemplu, grafica acestor mesaje fiind în curs de elaborare)

Mesajele trebuie să fie ușor de înțeles de toată lumea, formulate în limba engleză și să ilustreze ospitalitatea, tradiția, susținerea valorilor europene și deschiderea față de viitor a Sibiului. În același timp ne dorim ca mesajele să fie de impact, să-i facă pe cei care stau la semafor și văd panourile publicitare să-și scoată telefoanele mobile și să le fotografieze. Sau cei care le văd în stația de autobuz să își dorească să le arate și celorlalți.

Important: sibienii desemnați câștigători înțeleg să cedeze în favoarea Primăriei municipiului Sibiu drepturile exclusive de proprietate intelectuală asupra mesajelor propuse în cadrul concursului.

Mesajele propuse prin intermediul paginii de Facebook a Turnul Sfatului care au un conținut neadecvat, ofensator, cu caracter politic etc. vor fi suprimate în cel mai scurt timp.

 

Prin acest demers, Primăria municipiului Sibiu și Turnul Sfatului urmăresc conștientizarea cetățenilor asupra importanței summit-ului șefilor de stat și de guvern din cadrul Uniunii Europene. Este vorba de unul din cele mai importante evenimente din istoria orașului Sibiu.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Till Eulenspiegel

Acum 1 an

''...(exclusiv persoane fizice)..''?!? ''...Mesajele trebuie să fie ușor de înțeles de toată lumea, formulate în limba engleză......să-i facă pe cei care stau la semafor și văd panourile publicitare să-și scoată telefoanele mobile și să le fotografieze...'' ?!? You cannot be serious!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 1 an

cine va crede ?intrebari de cacao!!!!!!!!!!!!!!!!!!! intrebare csolos e sau nu si cetatean francez?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

halelep

Acum 1 an

Ferraille! Ferraille!
Raspunde

Alzara 1918

Acum 1 an

Excludem tinerii corporatiști inteligenți , inventivi , dedicați , doar pentru ca locuiesc dincolo de Valea Săpunului - Rubiconul Sibiului !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus