Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

Constantin Chiriac la TSTV: O dezunire atât de mare și o ură fără precedent se propagă în societatea românească

Constantin Chiriac la TSTV: O dezunire atât de mare și o ură fără precedent se propagă în societatea românească

Directorul Teatrului Național ”Radu Stanca” și președintele Festivalului Internațional de Teatrul de la Sibiu, Constantin Chiriac, este invitatul de astăzi al emisiunii Turnul Sfatului TV.

Printre subiectele abordate, precum câteva dintre atracțiile principale ale FITS 2019 sau situația proiectului viitorului sediu al teatrului, Constantin Chiriac a vorbit și despre contextul social în care ne aflăm: scandaluri politice, discuții nesfârșite despre Justiție, goană după bani și o stare generală de nervozitate în rândul oamenilor.

”Simțim asta în viața oamenilor. Vrând, nevrând, artistul este copilul de duminică al societății, în el se reflectă ceea ce înseamnă societatea în acea clipă, cu toate bunele și relele, cu toate tarele și cu toate bogățiile pe care le are. Ce vedem astăzi este o situație complexă, dar o dezunire atât de mare și o ură fără precedent se propagă. Din fericire, în Sibiu simțim mai puțin pentru că noi avem o stabilitate. În același timp nu avem consilieri care să fie acuzați de corupție, nu avem atât de multe nume care să fie luate pe sus, să fie atât de mult scandal. E o societate totuși civilizată. Dar când ajungi la București sau în alte locuri și vezi ce nenorocire e... În același timp, partidele și personalitățile politice își caută interesele călcând peste tot ce înseamnă interes național. Atunci e normal că vom fi ușor manipulați”, a declarat Constantin Chiriac.
Înregistrarea emisiunii o puteți urmări mai jos:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

HOP

Acum 4 ani

sintem facuti din bucati,lipsesc multe (patriotism,educatie,istorie...simt civic ),sint pesimist ,adica nu cred cane facem bine !
Raspunde

///

Acum 4 ani

Mai ales, bunul-simt lipseste!
Raspunde

Nicu

Acum 4 ani

Lupta politica pentru CIOLAN este cauza urii,dezunirii si a invrajbirii oamenilor din societatea noastra!Este binevenit actorul si festivalul international de teatru care ne unge pe suflet cu o duioasa mangaiere!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus