Miercuri,
14.04.2021
Innorat
Acum
8°C

TSTV: Investiții noi la Palatul Brukenthal din Avrig. Plus Transilvania Tango Experience

TSTV: Investiții noi la Palatul Brukenthal din Avrig. Plus Transilvania Tango Experience

Luna aprilie vine cu noutăți importante la Palatul Brukenthal din Avrig, motiv pentru care dedicăm această ediție a Turnul Sfatului TV celebrului edificiu ridicat de baronul Brukenthal.

”Anul acesta l-am consacrat, pe partea investițională, amenajării și reamenajării sălii festive, chiar și a cortului mare de evenimente. Cei interesați de evenimente la Palatul Brukenthal vor găsi o sală festivă total schimbată, în sensul bun al cuvântului, de la parchet nou și încălzire prin pardoseală până la multe, multe alte surprize”, a declarat Corina Combei, manager de evenimente la Palatul Brukenthal, invitată la TSTV.
brukenthal avrig

În paralel, între 19 și 21 aprilie, Palatul Brukenthal va găzdui cea de-a VII-a ediție a Transilvania Tango Experience, ”un weekend experimental de-a lungul a 3 zile și 3 nopți, la care pot lua parte toți dansatorii de tango argentinian din țară indiferent de nivelul de dans și școala de proveniență”. Invitați în studioul TSTV, organizatorii Dennis Mihai și Barbara Crișan, de la Tango Studio Sibiu, ne-au prezentat cele mai noi detalii și au vorbit despre pasiunea pe care tango-ul a născut-o în Sibiul ultimilor ani.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

axxy

Acum 2 ani

ar trebui si fanatana refacuta, aranjata si revopsita. plus cladirea de la intrare - imediat in dreapta. aceea arata foarte rau. succes!
Raspunde

Tango Studio Sibiu

Acum 2 ani

Concertul de tango al trupei Illegal Tango, va fi vineri incepand cu ora 22:00, nu sambata cum sa precizat in interviu. Va asteptam cu drag
Raspunde

Stanescu

Acum 1 an

Monument si spatiu de cazare frumos,probabil s-a investit mult si mai trebuie multi bani pt.a intretine si a continua.Pacat ca personalul desi incearca sa fie zambitor nu reuseste sa fie prea serviabil si ca mancarea desi buna ca pret si gustoasa,este prea putin variata.Per total e binisor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus