Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Modificări în programul de lucru al Direcției Fiscale Sibiu

Modificări în programul de lucru al Direcției Fiscale Sibiu

Direcția Fiscală Locală prelungește programul la ghișee pentru înregistrarea autovehiculelor, sediul de pe strada Turismului fiind singurul punct unde este disponibil acest serviciu. Decizia a fost luată în contextul numărului mare de contribuabili care doresc să înregistreze autovehicule și pentru a reduce timpul de așteptare la ghișee.

Astfel, noul program pentru înregistrarea autovehiculelor este: 

De luni până vineri, între orele 8 – 15.15

Vineri, între orele 8 – 12

În sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare nu se vor mai încasa taxe și impozite timp de o lună. Direcția Fiscală locală s-a mutat din 11 martie pe strada Turismului, dar în sediul central al Primăriei Sibiu din Piața Mare au rămas deschise două ghișee la care se încasau în continuare taxe și impozite. În contextul pregătirii acestei clădiri pentru găzduirea Summitului, și aceste două ghișee vor fi mutate din acest sediu începând de luni, 15 aprilie. Acestea vor reveni în clădire după data de 9 mai.

Plata în numerar a impozitelor se poate face la ghișeele Direcției Fiscale din sediul de pe strada Turismului, la cele din sediul PrimărieiSibiu de pe bulevardul Victoriei și la ghișeele oficiilor poștale din oraș. La acestea se adaugă plata electronică pe platforma e-administrație sau prin instrumentul Xpress de pe www.sibiu.ro, prin robotul de la băncile BRD și BCR sau prin virament bancar.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus