Duminică,
31.05.2020
Innorat
Acum
16°C

Ce înseamnă să lucrezi într-un studio de videochat din București?

22 Aprilie 2019 12:24

Ce înseamnă să lucrezi într-un studio de videochat din București?

Nu e prima data când te gândești sa începi o cariera in videochat? Ai auzit multe lucruri spunându-se despre meseria de model de videochat si tocmai din cauza asta ai dat înapoi de fiecare data? Controversele si a ideile preconcepute pot acționa ca o piedica in calea independentei tale financiare. De aceea, venim in întâmpinarea ta prin acest articol si vrem sa îți dezvăluim ce presupune mai exact sa lucrezi intr-un studio de videochat Bucuresti.

In primul rând, a face videochat nu înseamnă prostituție! Nu a fost niciodată si nici nu va fi vreodată. Sunt doua lucruri total diferite si trebuie tratate ca atare. Activitatea unui model de videochat consta in transmiterea unei imagini live si in dialogul dintre model si membrii activi. In momentul in care te vei hotărî sa lucrezi ca model de videochat, asigura-te ca studioul pe care îl vei alege acționează legal, precum Kendra Studio. Aici, activitatea se desfășoară sub forma unui contract de munca, taxele si impozitele sunt plătite la timp si, de asemenea, exista un program după care vei lucra, in funcție de preferințele tale.

Exista multe oferte de angajare, depinde doar de tine sa faci alegerea corecta. Nu te lăsa intimidata de vorbele pompoase și promisiunile atractive. Pentru a te ajuta sa iei o decizie, stabilește un interviu, pune toate întrebările care te frământă, discuta cu modelele si vei vedea ce ușor îți va fi sa iei decizia corecta. De exemplu, la Kendra Studio, toate modelele de videochat sunt respectate si susținute pentru a avea o evoluție frumoasa, atât din punct de vedere profesional, cat si personal.

Iată care sunt calitățile pe care trebuie sa le ai pentru a lucra intr-un studio de videochat din Bucureşti:

  • Trebuie sa ai minimum 18 ani;
  • Aspectul fizic nu este cel mai important, dar trebuie sa fii o fata căreia ii place sa se îngrijească;
  • Pune mai mult accent pe atitudine, feminitate si creativitate;
  • Fii o persoana serioasa, punctuala si nu-ti pierde motivația;
  • Daca îți dorești câștiguri din ce in ce mai mari, limba engleza reprezintă un atu important;
  • Nu forța lucrurile, trebuie sa îți placa ceea ce faci.
Indiferent ca este vorba de a face sau nu videochat, in momentul in care îți dorești sa atingi independenta financiara, trebuie sa pui pasiune in ceea ce faci, sa fii pozitiva si deschisa către evoluție. Nimeni nu deține rețeta succesului, motivația o găsești in tine, dar, daca mai ai si un suport care sa te lanseze către succes, de ce n-ai face-o? Daca ii alegi pe cei de la Kendra Studio, vei avea garanția ca, in scurt timp, vei reuși sa îți pui in evidenta atuurile si sa îți îndeplinești visurile.

Daca ti-ai pus problema experienței in videochat, nu trebuie sa îți faci griji, pentru ca intr-un studio serios, precum Kendra Studio, se pune accent pe atitudine si dorința de a excela. Mai mult decât atât, in primele luni de activitate vei avea traineri care te vor învăța tot ce ai nevoie pentru a obține cele mai bune rezultate. Partea frumoasa aici este ca nimeni nu te obliga sa fii sau sa faci ceva din ce nu te reprezintă.

Daca tot ce ai citit pana acum ti se pare interesant si deloc greu, nu ezita sa iei in calcul si studioul de videochat Kendra Studio. Pregătește-te pentru o viată fără griji, fii pozitiva si vei atrage doar lucruri extraordinare pentru tine!

 

Tag-uri: Kendra Studio

Vizualizari: 1474

Comentarii

2 comentarii

Denisa

Acum 7 luni

Sa lucrezi intr-un studio de videochat inseamna sa castigi mai multi bani decat in orice alt domeniu si sa inveti de la profesionisti. Eu zic ca merita sa incercati feletor, mai ales fiindca nu este necesara experienta.
Raspunde

Bogo

Acum 1 an

Incredibil ca faceti reclama la prostitutie!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus