Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Vrei să lucrezi într-un studio de videochat? Iată câteva sfaturi pentru un început de carieră promițător!

Vrei să lucrezi într-un studio de videochat? Iată câteva sfaturi pentru un început de carieră promițător!

Meseria de model de videochat se numara printre cele mai cautate joburi din prezent, datorita faptului ca este foarte bine platita si vine cu o serie de avantaje reale pentru tinerele care isi doresc sa evolueze in cariera. Daca ti-ai propus sa te alaturi unui studio de videochat, pentru a te intretine si a-ti face un rost in viata, ar fi bine sa te informezi in detaliu cu privire la acest domeniu de activitate si la oferta de pe piata. Cauta cel mai bun studio de videochat din orasul tau si asigura-te ca munca pe care o vei presta este 100% legala. Daca plata se va face conform contractului de artist-interpret, iar conditiile de lucru sunt ireprosabile, inseamna ca ai ajuns in locul potrivit. Insa, pe langa aceste informatii de baza, mai ai nevoie si de cateva sfaturi ce tin strict de activitatea ta propriu-zisa, acele mici secrete care fac diferenta intre un model incepator si un model de top.

Iata care sunt acestea!

Alege-ti un nume de "scena" atractiv

Inca de la inceputul activitatii tale intr-un studio de videochat, iti vei putea alege un pseudonim cu care sa te prezinti membrilor din online, astfel incat identitatea ta reala sa fie protejata la maximum. Cu alte cuvinte, iti poti alege orice nume doresti, pentru ca nimeni sa nu afle cum te numesti cu adevarat in buletin. Nu te grabi sa alegi primul nume care iti vine in minte! Ia-ti ceva timp de gandire pentru acest detaliu, intrucat un nume atractiv si plin de senzualitate ii va atrage ca un magnet pe barbati.

Stai cat mai mult online

Meseria de model intr-un studio de videochat trebuie tratata cu aceeasi seriozitate ca orice alta meserie. Astfel, daca esti la inceput de drum si vrei sa castigi mai mult inca din primele luni, e important sa petreci cat mai mult timp online, cel putin 8 ore pe zi, pentru a-ti fideliza membrii. Desi programul oferit de un studio de videochat este, de regula, flexibil, cu cat stai mai mult pe chatul gratuit, cu atat sunt mai multe sanse sa faci mai multi bani.

Pastreaza-ti zambetul

O femeie este mult mai frumoasa si mai seducatoare atunci cand zambeste. Daca vei tine cont de acest detaliu, barbatii vor fi atrasi de tine inca din prima clipa. Atitudinea conteaza cel mai mult intr-un studio de videochat, intrucat ii poate influenta pe cei care intra in conversatie cu tine si le poate conferi acea stare de relaxare si de buna dispozitie. Incearca, pe cat posibil, sa nu te plangi admiratorilor in legatura cu problemele din viata personala, deoarece barbatii nu vor sa auda lucruri negative. In schimb, o atitudine pozitiva si plina de energie te va duce departe.

Nu renunta cand dai de greu

La fel ca in orice alt loc de munca, e normal sa mai ai momente in care ti se pare ca totul e foarte greu si ca poate nu esti potrivita pentru acel domeniu. Totusi, atunci e cel mai important sa iti pastrezi ambitia, daca vrei sa reusesti. Concentreaza-te pe obiectivele tale si nu renunta, mai ales daca esti la inceput intr-un studio de videochat. Cu timpul, vei cunoaste perfect fiecare membru in parte si vei intelege cum trebuie sa il abordezi.

Asadar, fii perseverenta si vei vedea ca munca intr-un studio de videochat precum Studio20 ti se va parea o relaxare continua! Vino la un interviu si convinge-te ca si tu poti fi urmatoarea colega a grupului #girlsfromstudio20.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1336

Comentarii

4 comentarii

HO hO HOes

Acum 5 ani

Ba, voi v-ati prostit rau de tot cu promovarea mizeriilor de genu.
Raspunde

Rebeca

Acum 4 ani

Totul pare atat de simplu si relaxant! Pana la urma urmei, ficare alege ce doreste sa faca, nu trebuie criticata munca cu acte in regula. Daca alegi sa lucrezi intr-un studio de videochat consider ca iti poate oferi o deschidere catre nou, mai ales cand vine vorba de o tanara care doreste sa se intretina singura.
Raspunde

Catrinel

Acum 4 ani

Sunt utile sfaturile, dar daca nu faci o vizita la studio nu vei primi toate raspunsurile. O simpla discutie iti poate deschide ochii si te poate convinge daca o astfel de cariera iti este sau nu potrivita.
Raspunde

Otilia

Acum 4 ani

Foarte bune sfaturile, si utile pentru un model de videochat la inceput de drum.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus