Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Fostul președinte al Autorității Electorale, urmărit penal

Fostul președinte al Autorității Electorale, urmărit penal

Daniel Barbu, fost președinte al Autorității Electorale Permanente și în prezent numărul 2 pe lista ALDE pentru alegerile europarlamentare, este urmărit penal de procurorii DNA, în dosarul lui Mircea Drăghici, trezorierul PSD. Daniel Barbu este acuzat de procurori că în perioada cât a fost șef la AEP nu a urmărit cum se cheltuie banii primiți ca subvenție de către partidele politice.

În replică, Daniel Barbu a explicat că el nu avea atribuții în stabilirea controalelor și nici nu s-a implicat în activitatea subordonaților pentru a opri controalele la partidele politice. ”Toată declarația poate fi rezumată într-o singură frază: nu am stopat, oprit, blocat niciun fel de control la niciun partid politic pe durata mandatului meu ca președinte al Autorității Electorale Permanente. (...) Atribuția de a face controale la partide aparține Departamentului de Control din AEP”, a declarat Daniel Barbu, citat de știripesurse.ro.

Daniel Barbu este candidat la alegerile europarlamentare, aflându-se pe poziția a doua pe listele ALDE.

Foto: digifm.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

S

Acum 3 ani

Ciudata maimuța :)) Alde idioți.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus