Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-10°C

Mesajul de Paști al primarului orașului Cisnădie, Gheorghe Huja

Mesajul de Paști al primarului orașului Cisnădie, Gheorghe Huja

Sărbătoarea de Paşti înseamnă lumină în suflet, împăcare şi totodată renaştere şi speranţă. Jertfa Mântuitorului trebuie să fie un reper pentru fiecare dintre noi, la fel cum simbolul Învierii trebuie să ne umple sufletele de optimism şi speranţă. Întotdeauna mi-a plăcut să spun doar ceea ce simt, să rostesc numai acele lucruri în care cred cu adevărat. De aceea, gândurile pe care vi le transmit azi sunt sincere şi exprimă ceea ce un om le doreşte din tot sufletul semenilor săi. În primul rând, să aveţi parte de sănătate, de bucurii, iar lumina care se aprinde în noaptea de Înviere să vă rămână în suflet şi să vă umple viaţa de fericire. Sfintele Sărbători de Paşti să vă găsească alături de cei dragi, cu chipul luminat de zâmbet, cu inima deschisă şi încrezători într-un viitor mai bun. Să nu uitaţi să vă îndreptați gândurile şi faptele bune către cei greu încercaţi de soartă, să le oferiţi un strop de alinare, de bucurie, pentru că toţi avem dreptul să zâmbim. Fie ca această mare sărbătoare creştină să va umple de gânduri bune şi fericire. Sărbători fericite!

Primarul orașului Cisnădie, Gheorghe HUJA

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

hai-hui

Acum 3 ani

Cu ocazia sfintelor sarbatori iti urez sa stai in coloana cate 45 de minute in fiecare dimineata, sa nu ai in cartier nici o cresa, gradinita sau scoala pentru copii sau nepoti, fara transport public. Iti doresc nu sa locuiesti la vila ci intr-un bloc la 5 m de bocul vecin, sa mergi noaptea prin bezna si noroaie, dupa cum ai stabilit urbanismul in anumite zone ale Cisnadiei. Pentru ca e de sarbatori ma opresc aici cu urarile de bine. Cisnadia merita mai mult.
Raspunde

mihai

Acum 3 ani

ahahaha, cică mesajul lui huja... nu-i cer să gândească singur tot textul de mai sus dar oare ăsta ar putea gândi singur prima propoziție din tot mesajul ăsta?
Raspunde

ogs

Acum 3 ani

Gânduri bune din cartierul “Arhitecților” , stăpâne ! Nu ne visezi noaptea ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus