Joi,
02.07.2020
Cer Senin
Acum
27°C

Primarul Astrid Fodor despre Summit: ”Viața în Sibiu se desfăşoară normal”. Concert Delia în Piața Mare

27 Aprilie 2019 09:14

Primarul Astrid Fodor despre Summit: ”Viața în Sibiu se desfăşoară normal”. Concert Delia în Piața Mare

Primarul Sibiu a declarat la Turnul Sfatului TV că organizarea Summitului UE în orașul nostru ar trebui să fie un motiv de mândrie și că viața de zi cu zi a sibienilor nu va avea aproape deloc de suferit.

”Unii se gândesc așa: Ce? Avem un Summit... Alții se agită când le vine un singur președinte în vizită. Îți vine un președinte și iei tot felul de măsuri. Aș putea să dau un exemplu concret când la vizita unui președinte tot orașul a fost închis, un oraș din România, dar n-o  s-o fac. Noi vorbim de 28 de președinți și șefi de stat care se mișcă pe o suprafață foarte mică, totul se întâmplă în centrul istoric. E normal că trebuie să iei niște măsuri de siguranță, de securitate. Întreaga conducere a Europei este în Sibiu. Ei decid, în multe privințe, soarta nu numai a Europei. Oricum, măsurile atât de puțin afectează confortul sibienilor. E adevărat, afectează confortul celor care locuiesc în zonă pentru că va trebui să închidem parcări. Ceilalți, pot să vină pe jos sau cu autobuzul, deci riveranii vor fi afectați într-o anumită măsură. Dar în rest, chiar viața în Sibiu se desfășoară normal. Am mai auzit și eu: Trebuie să plec din Sibiu! Dar de ce trebuie să pleci? Dimpotrivă, eu aș sta în Sibiu, nu mai am ocazia să prind 28 de președinți aici. Accesul în zona centrală este permis. Da, treci prin filtre, nu e nicio problemă, dar poți să vii, poți să vezi, poți să faci poze dacă vrei”, a declarat primarul Astrid Fodor la TSTV.
În seara zilei de 9 mai, după Summit, în Piața Mare va avea loc un concert Delia – ”Acadelia”, după un spectacol Junii Sibiului, la care toți sibienii și participanții la Summit sunt invitați să participe.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

12 comentarii

Pepe

Acum 1 an

La circ se pricepe mad-am si de ala face.6
Raspunde

...

Acum 1 an

Cu delia defilam în fata UE ? Madam vulgaritate, aroganța prostiei și infatuarea vedetismului megalomaniac. Bine că nu au fost invitate ozana de la balaceanca și balena din clejani.
Raspunde

raspandache

Acum 1 an

Păi ălora de la UE le trebuie curvete, nu cultură. Ce vroiai, să le cânte Angela Gheorghiu sau Elena Mosuc, să doarmă pe ei? Doar n-ai impresia că-s mari intelectuali corupții ăia?
Raspunde

Unul din oras

Acum 1 an

In continuare tanti de la primarie ne priveste cu aroganta si ne ia de prosti. Da sunt deacord cu inchiderea scolilor, chiar daca ma afectat ca si parinte (poate e exagerat o saptamana), da su t deacord cu filtre, cu securitate, si tot ceea ce inseamna blocaje in anumite zone.... DAR... nu sunt deacord cu atitudinea de superioritate si de lipsa de intelegere fata de cei afectati.. in loc sa vi si sa spui, uite trebuie sa inchidem scoli pentru ca...., trebuie sa inchidem strazi, parcari, zone pentru ca.... te iei de cei care spun ca pleaca din Sibiu in perioada respectiva. In continuare in loc sa comunice cu oamenii de rand (prea complicat sa te coborbi la pleaba) ne amagesc cu spectacole si balci... o ajuns administratia din Sibiu mai rau decat era pe timpul lui Condurat.
Raspunde

Bogo

Acum 1 an

Cu atatea verificari ma indoiesc ca o sa vina prea multi la concertul de dupa. Apropo de atatea verificari de parca suntem Pentagon, inteleg toata treaba, ce nu inteleg este aroganta si mania presedintilor, pana la urma alesi democratic! Cand a fost aici printul Charles am aflat doar in ziua respectiva, avea garda, pazit discret, in rest totul normal. Si acolo chiar ca e batalie, este mostenitorul direct al coroanei, nu vreun amarat de presedinte!
Raspunde

raspandache

Acum 1 an

Le e frică pentru securitatea lor, de bine ce conduc Europa. Își dau seama și ei că nimeni nu-i înghite.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

Dacă cei de la SRI și UE decid sa închidă școlile pentru motive de siguranță nu cred ca are vina "tanti"... Oricum Sibiul nu cred ca a avut ceva de făcut doar a executat ordinele de sus.
Raspunde

Ion ionescu

Acum 1 an

Asa e. Dar putea anticipa aceata problema cu scolile si sa schimbe de anul trecut structura anului scolar, lucrul asta e posibil si perfect legal. Insa din incompetenta nu au anticipat acest lucru si au ingreunat viata părinților si elevilor sibieni.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ion Ionescu

Acum 1 an

"Decat" pe tine te ia de prost !
Raspunde

Ion ionescu

Acum 1 an

Noi am inchis scolile in acea perioada, s-au facut ore sâmbăta in avans iar tanti asta ne spune ca viata decurge normal? Oare chiar ne ia de cretini pe toti?
Raspunde

Pa Grigore

Acum 1 an

Am comandat un palet de cicatridina si pampersi de batrani, numai asa! Mult Succes!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus