Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Isterie printre fanii universului Marvel: O chinezoaică dusă la spital, după ce a început să plângă isteric la Avengers: Endgame

Isterie printre fanii universului Marvel: O chinezoaică dusă la spital, după ce a început să plângă isteric la Avengers: Endgame

Ultimul film din seria Avengers provoacă tot felul de reacții în lume. De la o tânără dusă la spital plângând isteric, până la unul bătut până la sânge pentru că a „dat din casă” în fața cinema-ului, s-au întâmplat de toate. Filmul poate fi văzut și în Sibiu zilele acestea.

După ce recent o parte din film a fost lansată de hackeri pe internet, provocând o adevărată isterie în mediul online și fanii încercând pe cât posibil să evite să vadă marele spoiler, acum că în sfârșit Avengers: Endgame a fost lansat în cinematografe, au apărut alte probleme.

O tânără din China a fost scoasă din sala de cinema și dusă de urgență la spital după ce a început să plângă isteric la un moment din film și a intrat în hiperventilație, relatează Mediafax.

„Am văzut că pacientul respira greu şi, potrivit spuselor prietenilor ei (cu care se afla în sala de cinema), plânsul a provocat hiperventilaţia”, a declarat doctorul care a tratat-o pe Xiaoli, tânăra fană a universului Marvel.
Tot în China, la sfârşitul săptămânii trecute, un tânăr a fost dus la spital plin de sânge după ce a fost bătut la ieşirea dintr-o sală de cinema, pentru că a început să povestească cu voce tare ce s-a întâmplat în filmul Avengers: Engame.

Filmul poate fi văzut și în Sibiu zilele acestea, în cele două cinematografe, Arta și Ion Besoiu, de la mai multe ore. Programul Cinematografului ARTA poate fi consultat mai jos, iar cel de la Centrul Cultural Ion Besoiu poate fi văzut pe pagina oficială de Facebook.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus