Duminică,
29.11.2020
Innorat
Acum
0°C

O nouă afacere de talie mondială vine la Sibiu: Comanzi orice acasă

07 Mai 2019 08:20

O nouă afacere de talie mondială vine la Sibiu: Comanzi orice acasă

Sibiul devine tot mai atractiv pentru diferite start-up-uri internaționale, cel mai nou fiind Glovo, aplicația ce-ți permite să comanzi orice acasă.

Glovo este un start-up înfiinţat în 2015 în Barcelona care le permite utilizatorilor de smartphone-uri să comande direct de pe mobil orice îşi doresc. Aplicația a inter­me­diat în decurs de şapte luni de la in­tra­rea pe piaţa din România vânzarea a 300.000 de produse în valoare totală de peste 7,5 mil. lei, majoritatea – circa 75-80% - fiind din categoria restaurante.

„Valoarea medie a unei comenzi s-a situat la 50 lei. În prezent avem înrolaţi peste 2.000 de curieri şi peste 150 de parteneri“, a declarat Victor Răcăriu, directorul general al Glovo România, citat de Ziarul Financiar.

Acum, Glovo se extinde și ajunge vara aceasta și în Sibiu, alături de alte opt orașe din România: Bra­şov, Constanţa, Craiova, Galaţi, Bacău, Ora­dea, Ploieşti și Piteşti. Acestea se vor adăuga celor patru oraşe din ţară în care apli­caţia Glovo este deja disponibilă - Bu­cureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.

„Suntem în discuţii cu mai mulţi parteneri pentru a deschide Cook Room în Bucureşti. În zona de servicii o să începem imple­men­tarea în perioada august - septembrie. Totodată, în perioada urmă­toare, ne concentrăm pe creşterea cate­goriei de livrări din supermarket“, a mai decla­rat pentru ZF Victor Răcariu, director ge­neral al Glovo România.

Start-up-ul spaniol s-a lansat pe piaţa din România, în Bucureşti, în primăvara anului trecut, investiţia alocată pentru dezvoltarea locală ridicându-se la 2 milioane euro pentru doi ani.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Bogo

Acum 1 an

Sunt de asa talie mondiala de auzi de ei doar in TS. O fi talie de somalez in anii '90 Daca aduc ORICE, vreau sa o aduca pe bunica din vizita, o aduc in cutia aia pe bucati sau cum?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus