Duminică,
20.06.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Sibiu Rally Team la Raliul Argeșului. Locul 1 la clasa RC2N și locul 8 la general

Sibiu Rally Team la Raliul Argeșului. Locul 1 la clasa RC2N și locul 8 la general

Sibiu Rally Team a reușit clasarea pe primul loc în Raliul Argeșului și locul 8 în clasamentul Open. ”Noi ne-am stabilit obiective îndrăznețe pentru acest sezon. În primul rând strângerea bugetului necesar, apoi clasări pe podium la fiecare etapă, atât în campionatul mare, cât și în cel de Rally 2. Și nu în ultimul rând, titlul la echipe în cadrul campionatului Rally 2. Raliul Argeșului a revenit după câțiva ani în campionat cu aceleași probe frumoase desfășurate pe Transfăgărășan și cu o super-specială care a fost o adevărată probă de raliu în centrul orașului. Pentru noi, locul 1 la clasa RC2N și locul 8 în clasamentul Open și clasamentul general FIA sunt rezultate foarte bune. Nu ar fi fost posibile fără sprijinul partenerului nostru tradițional Hermes Forwards și a clubului Sibiu Rally Team coordonat de prietenul meu Dan Magoș. Mulțumiri speciale Trattoria by Garden Pub din Pitești care la această etapă ne-a răsfățat cu specialităti italienești delicioase. De asemenea mulțumim RallyMax.ro partener media de multă vreme și băieților care ne-au așteptat în parcul de service Vali (Racing Nick) și Ionuț Laurențiu”, a declarat Razan Trisnevschi care la acesta etapă a avut în dreaptă pe soția lui, Manuela Trisnevschi, un copilot care și-a făcut datoria pe deplin.

Alte trei echipaje ale echipei sibiene au fost înscrise în cadrul campionatului Rally 2. Din păcate, din cele trei, doar unul a terminat raliul Cosmin Săliștean - ștef Raită, acesta din urmă integrându-se tot mai bine în echipă. Dragoș Ghigolea, însoțit de această data de Ionuț Pop, a trebuit să depună armele pe Transfăgărășan din cauze tehnice. Frustrarea este și mai mare pentru ei din cauza faptului că după prima zi erau clasați pe locul 3 în clasamentul general. Cel de-al treilea echipaj, format din juniorul Paul Popă și coordonatorul echipei Dan Magoș, au abandonat pe drumul ce face legătură dintre Transfăgărășan și Pitești. “Frustrarea este destul de mare, având în vedere că ne-am oprit după ce am terminat și ultima specială a raliului cu un motor distrus. Pot spune că nu a fost un debut reușit pentru noi și nici pentru echipă. Așa cum spune și titlul acestui comunicat Răzvan Trisnevschi (a cărui poreclă este ”Criză”) a salvat onoarea. Locul 2 obținut de echipă în clasamentul Rally 2 a fost de conjunctură. Sper că la etapele următoare să fim mult mai bine pregătiți”, ne-a declarat Dan Magoș.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus