Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-6°C

Un eveniment cât o viață…de revistă! CSU Fans Magazin prezintă sâmbătă cea mai mare revistă

Un eveniment cât o viață…de revistă! CSU Fans Magazin prezintă sâmbătă cea mai mare revistă

Au mai rămas doar câteva zile până la prezentarea oficială a revistei de record mondial – CSU Fans Magazin nr. 200. Sâmbătă, 11 mai, de la ora 20:00, în Sala Transilvania, va fi motiv de sărbătoare. Fanii echipei BC CSU Sibiu și ai baschetului românesc se vor aduna la una din cele mai mari celebrări ale orașului nostru – în încercarea de a obține un titlu Guinness World Records cu cea mai mare revistă tipărită vreodată, proiect susținut de unele dintre cele mai importante figuri ale sportului românesc și internațional.

Fanii baschetului sibian intră din nou în cartea recordurilor, cu un proiect ce a presupus tipărirea celei mai mari reviste din lume. Evenimentul va avea loc sâmbătă, înaintea partidei disputată de BC CSU Sibiu cu SCM U Craiova, la Sala Transilvania, în cadrul semifinalelor Ligii Naționale de Baschet Masculin.

„CSU Fans Magazin”, singura revistă de baschet din România, care a intrat în al 13-lea an de existență, sărbătorește numărul 200 cu o ediție specială, ce va măsura nu mai puțin de 1/1.5 mp și va cuprinde 24 de pagini. Proiectul este realizat de Asociația „Al 6-lea jucător” și are ca dublu scop marcarea numărului aniversar al revistei și strângerea de fonduri pentru realizarea proiectului înscris la Maratonul Internațional Sibiu - Statuia lui Elemer Tordai.

Ambasador al proiectului este Virgil Stănescu, alături de care au venit unele din cele mai mari nume din sportul românesc și internațional, cu mesaje de susținere, autografe și multă publicitate pozitivă pentru baschetul sibian și fanii săi. Este vorba în primul rând de reprezentanții Euroligii de Baschet, care au trimis un mesaj de susținere a fanilor sibieni și a proiectului acestora cât și prin autografele unor antrenori și jucători de la echipe din Euroligă, dar și de personalități ale sportului românesc, așa cum sunt Octavian Belu, Flaviu Stoica, Mircea Vulc, Dan Fleșeriu sau Alin Petrache.

„Suntem onorați de suportul extraordinar care a venit în ultima perioadă din cele mai neașteptate locuri. Ne măgulește faptul că unele din cele mai mari nume din sport s-au aplecat asupra noastră și se bucură alături de iubitorii baschetului sibian de una din cele mai mari realizări ale noastre – un record care va intra în cărțile de istorie și va rămâne în amintirea tuturor celor care sunt alături de BC CSU Sibiu la fiecare partidă și strigă din suflet împreună „Hai, CSU”. Acest proiect vine să demonstreze că baschetul nu ține cont de granițe, ci doar de pasiunea și respectul pentru acest joc și pentru sport în general. Suntem într-un moment aniversar, în care dorim să le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în demersul nostru și îi invităm să se bucure alături de noi, de realizarea unui nou record mondial al fanilor sibieni, pe 11 mai”, a transmis Claudiu Hila, președintele Asociației „Al 6-lea jucător”.

Cu ocazia acestui eveniment, cu sprijinul FR Baschet, va exista un studio de 40 de minute transmis de FRB TV, în care vor participa invitați care au contribuit la această încercare de stabilire a unui record  mondial. De asemenea, vor fi dezvăluite și alte nume celebre din baschetul european care au dat autografe în CSU Fans Magazin pentru a fi licitate, iar urmăritorii vor afla care au fost provocările pe care le-au întâmpinat organizatorii de-a lungul proiectului. Trasmisiunea va putea fi urmărită pe canalul de youtube FRBTV, www.prosport.ro, www.sport.ro și sportextra.ro.

foto tipar revista 3

O revistă de colecție, scoasă la licitație

Revista de record mondial a fost tipărită în format mare într-un număr de 100 de exemplare, 80 dintre acestea fiind deja vândute. O parte din cumpărători au decis să le doneze instituțiilor de învățământ, pentru a continua promovarea în școli a baschetului ca sport de performanță.

Numărul 200 al revistei „CSU Fans Magazin” va fi tipărit și în format standard, aşa cum a apărut în ultimii 13 ani, într-un tiraj de 1500 de exemplare, iar o parte dintre acestea vor avea autografe ale unor sportivi renumiți din România, dar și din baschetul internațional.

Revistele cu autograf vor fi scoase la licitație, într-un format de colecţie, înrămate, cu scopul obținerii de fonduri pentru realizarea statuii lui Elemer Tordai.

Revista prin care se dorește a stabili un nou record mondial a fost tipărită de World Wide Print SRL, o companie de tipărituri de mari dimensiuni din Cluj-Napoca, specializată în tipărirea de bannere, autocolante, afișe de mari dimensiuni, etc. Este compusă dintr-o echipă tânără, dar cu experiență de peste 10 ani în domeniul tipăriturilor, membrii acesteia fiind curajoși, mereu deschiși la provocări și dornici să se implice în proiecte îndrăznețe. Nu se dau în lături de la încercări dificile, niciodată nu se dau bătuți și nici nu abandonează proiectele colaboratorilor lor, indiferent de cât de ambițioase ar fi acestea.

Încercarea de a stabili acest record le este dedicată celor doi suporteri de marcă ai BC CSU Sibiu, Radu Mușoaie și Ilie Mitea, unii dintre cei mai mari susținători ai culorilor galben-albastre, care, din păcate, nu se mai află printre noi.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus