Sâmbătă,
25.09.2021
Partial Noros
Acum
13°C

Ce nu s-a văzut la Summit. Cu cine s-a întâlnit președintele Macron la hotel

Ce nu s-a văzut la Summit. Cu cine s-a întâlnit președintele Macron la hotel

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a avut ieri o întâlnire, în marja Summitului UE de la Sibiu, cu președintele PLUS, Dacian Cioloș.

”Discuţia s-a centrat pe Manifestul pentru Europa pe care l-am lansat ieri şi despre importanţa calibrării corecte în construcţia europeană”, a scris Cioloş pe Facebook.

”O întâlnire excelentă cu preşedintele Emmanuel Macron, chiar de Ziua Europei. Continentul nostru are resurse nebănuite de a-şi scrie corect şi onest istoria în beneficiul tuturor cetăţenilor europeni. Iar noi, românii, avem bucuria şi ocazia de face parte dintr-un proiect istoric. Discuţia s-a centrat pe Manifestul pentru Europa pe care l-am lansat ieri şi despre importanţa calibrării corecte în construcţia europeană. Am fost de acord că întărirea coeziunii între Est şi Vest este piatra de temelie a construcţiei Europei viitorului”,  scris, joi seară, dacian Cioloş pe Facebook.

Acesta a precizat că discuţia s-a concentrat ”asupra pregătirii viitorului grup proeuropean din viitorul Parlament care va fi desenat în alegerile din 26 mai”.

”Dragi români, viitorul este al nostru, pentru el merită să mergem la vot”, a mai scris Dacian Cioloş. Acesta a postat pe Facebook şi câteva fotografii de la întlnire şi din Piaţa Mare din Sibiu.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 2 ani

csolos este si cetatean francez!asa ca ........................DOVADA e clara
Raspunde

@dancp2

Acum 2 ani

In schimb tu esti un individ fara minte!Ciolos a fost cel mai bun comisar european pe care l-a avut Romania!Intr-adevar a fost sustinut si de statul francez iar munca lui a fost apreciata la superlativ.De ce nu a reusit in politica din Romania?Simplu,pentru ca nu era in interesul celor pe care i-a inlocuit!Daca vei continua cu minciunile tale,iti voi arata adevarata ta fata de la Marsa unde spui ca ai fost persecutat de Soroaga.Pentru cei care au lucrat in marea familie de la UM Marsa,toata lumea stie ca matematicianul Soraga era un profesionist desavarsit,singurii lui dusmani fiind incompetenta si prostia!
Raspunde

Burebista

Acum 2 ani

NU lui Czolosz - este omul lui SOROS !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus