Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Au ieșit la pescuit înaintea miezului nopții. S-au întors cu câte 1.000 de lei. Amendă pentru fiecare

Au ieșit la pescuit înaintea miezului nopții. S-au întors cu câte 1.000 de lei. Amendă pentru fiecare

4.000 de lei este valoarea totală a amenzilor pe care jandarmii sibienii le-au aplicat pe numele a patru pescari care au prins un pește de patru kilograme.

Cum în această perioadă a anului este instituită perioada de prohibiție la pescuit, trei bărbați din comuna Cristian, împreună cu un al patrulea amic din județul Suceava, au găsit de cuviință să-și astâmpere pofta de pește în Muzeul Astra. Au sărit gardul – probabil după închiderea programului de vizitare a muzeului – după care au nădit locul și au întins nu mai puțin de opt undițe. După o captură relativ apreciabilă – un crap de patru kilograme – agitația din locul în care pescuiau a atras atenția unui paznic, care, în jurul orei 23:00, a alertat autoritățile prin intermediul numărului 112. Cei care au intervenit au fost jandarmii. ”Persoanele în cauză au fost conduse la sediul IPJ Sibiu, unde au fost sancționate contravențional de către jandarmi și polițiști cu amenzi în valoare de 4.000 lei pentru nerespectarea prevederilor legii nr. 61 din 27 septembrie 1991 (republicată) - pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, întrucât au pătruns fără drept în incinta Muzeului. Actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pescuit ilegal întocmite de jandarmi au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor”, informează reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

Crapul de patru kilograme trăia la momentul controlului jandarmilor, prin urmare a fost repus în libertate. Cele patru undițe, însă, au fost confiscate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Dani

Acum 4 ani

Cele patru undite din opt au fost confiscate?
Raspunde

corina

Acum 4 ani

Vedeti ca se poate ? Impotriva celor care au arat narcisele de ce nu s-a putut? Macar pentru incalcarea proprietatii si distrugere,amenda de la politie.
Raspunde

wick

Acum 4 ani

4 pescari..... 4 kilograme de peste . si amenda a fost 4 mii...4?4?:))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus