Joi,
28.09.2023
Innorat
Acum
16°C

GALERIE FOTO-Tursib testează un nou autobuz electric

GALERIE FOTO-Tursib testează un nou autobuz electric

De câteva zile, în curtea bazei Tursib se află un autobuz electric nou nouț oferit de producător companiei pentru testare.

Autobuzul este produs de compania poloneză Solaris și este din aceeași gamă cu cele care circulă deja prin Cluj-Napoca. Directorul Tursib a explicat pentru Turnul Sfatului să nu este tocmai o raritate ca marii producători să trimită firmelor de transport diferite produse noi în teste.

”Mașina la care faceți referire am primit-o de la producătorul Solaris pentru a o testa și a vedea noutățile în domeniu. Asta nu înseamnă că noi vom și achiziționa astfel de autobuze pentru Sibiu, nu implică nicio obligație. Suntem interesați să avem autobuze electrice în Sibiu și vom avea, însă pentru asta există proceduri de achiziții care își urmează cursul, unele inițiate de municipalitate, altele de la București”, a declarat Dan Căprariu.

autobuz

Turnul Sfatului a stat de vorbă și cu unul dintre reprezentanții șoferilor Tursib, care s-a arătat încântat de calitățile noului autobuz.

”A sosit de aproape o săptămână și cred că este posibil să-l vedem și prin oraș zilele acestea. Arată foarte bine și ne-ar plăcea să avem așa ceva prin Sibiu, dar decizia nu o luăm noi”, a spus acesta.

autobuz electric 60710298_2235550066530984_2595013257353756672_n 60503282_2235549903197667_1500647309636009984_n

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

biciclist

Acum 4 ani

No asa da! Ca biciclist sau pieton, cand vezi un electric cu zero noxe, parca nu te mai gandesti ca o sa mori prematur din diverse motive legate de noxe – vezi autobuze curente Tursib - si nu te mai simti chiar idiot folosind bicicleta in locul masinii.
Raspunde

ion

Acum 4 ani

Ai dreptate ca si bibiclist/pieton care vede un autobuz electric printr-o mare de masini poluante nu o sa mai mori prematur, dar o sa mori snoob. :)
Raspunde

Iuliu

Acum 4 ani

Foarte bine! Sper să intre pe șosele cât mai curând, sper că poate în cursul anului viitor? Dacă s-ar face și câte o bandă dedicată pe marile artere ale orașului cum e-n alte orașe precum Timișoara și Cluj...
Raspunde

Alin

Acum 4 ani

Toți pașii spre a oferi confort și calitate privind transportul public local Sibian este rodul muncii echipei Manageriale a SC. Tursib, Felicitam bună inițiativa a lor.
Raspunde

ion

Acum 4 ani

Are frane tari? Daca nu sa nu-l mai testeze, tractoristii de pe autobuzele noastre doar pe alea le prefera. Sunt obisnuiti sa franeze brusc si repetata ca sa aseze cartofii in remorca. :))
Raspunde

x

Acum 4 ani

N-avem sanse la adevaratele autobuze! Turcia?Bielorusia? Ceva de prin est nu exista?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus