Luni,
21.06.2021
Partial Noros
Acum
26°C

Spațiile de servicii de pe Autostrada Sibiu-Sebeș rămân fără toalete pentru câteva zile

Spațiile de servicii de pe Autostrada Sibiu-Sebeș rămân fără toalete pentru câteva zile

Autostrada Sibiu-Nădlac rămâne în continuare fără benzinării moderne, adaptate standardelor internaționale. Mai mult, Direcția Regională de Drumuri Brașov a anunțat că toaletele de pe direcția Sibiu-Sebeș vor fi închise din cauza unor probleme tehnice. 

„Din cauza unor probleme tehnice am fost nevoiti să închidem spațiile de serviciu de pe autostrada A1, în județul Sibiu, sensul Sibiu - Sebes. Reparațiile vor dura cateva zile și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se menționează într-un anunț al instituției, făcut public astăzi, 18 mai.

Amintim că anul trecut CNAIR transmitea în Parlament, la o interpelare a unui deputat, că vrea să concesioneze unele zone de pe autostrada Sibiu-Nădlac, astfel încât să fie posibilă o ulterioară dezvoltare a operatorilor economici care activează în spațiile de servicii.

http://www.turnulsfatului.ro/2018/06/27/cand-va-incepe-construirea-unor-benzinarii-moderne-pe-autostrada-sibiu-nadlac/

Deputatul PNL Sorin Ioan Bumb a solicitat atunci Ministerului Transporturilor un răspuns cu privire la situația autostrăzii, în special a spațiilor de servicii. „Stațiile de alimentare cu carburanți funcționează în niște containere provizorii, ceea ce face ca sortimentul carburanților disponibil să fie limitat, iar spațiile de alimentație publică, aferente oricărei benzinării civilizate, lipsesc cu desăvârșire”, a atenționat parlamentarul. Bumb a mai subliniat problema toaletelor: „Acestea ori sunt nefuncționale, ori se află într-un grad de murdărie ce le face inutilizabile. Situația este cu atât mai gravă, cu cât numărul utilizatorilor autostrăzii va crește în următoarele luni, vara fiind sezonul preferat al concediilor”.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

3 comentarii

Sergiu

Acum 2 ani

Benzinariile si spatiile de cazare fastfooduri, si servicii, trebuiau cinstruite in timp ce se construia autostrada. Rușine!
Raspunde

BauBau

Acum 2 ani

Hai dragi romani sa votam dragul nostru psartid nationalist scump care ne va scapa de jugul dujmanului strain. Intrun vitor stralucit, dusi pe culmile dezvoltarii, ne vom stierge cu toti cu brusture la c@r! Ca asa cere glia stramoseasca!
Raspunde

Toma

Acum 2 ani

Ati vazut cum arata toaletele de pe A1 Sibiu-Sebes?Infiorator!Inchiderea lor nu-i nici o pierdere,ba dimpotriva!Acum ca vine vara se poate sari gardul(cum o fac TOTI care trec o data pragul acestor focare) si sa te usurezi in boscheti.Dupa refacerea lor ar trebui ca si noi,utilizatorii sa le dam o mana de ajutor prin folosirea civilizata a closetelor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus