Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Klaus Iohannis: În Europa nu contează PSD, fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de nimic!

Klaus Iohannis: În Europa nu contează PSD, fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de nimic!

”S-au cocoțat în vârful statului infractorii. Rușine! Vă chem eu, Președintele României, la vot, la referendum! Eliberați România!”, acesta este mesajul președintelui Klaus Iohannis, înaintea referendumului și al votului pentru Parlamentul European care va avea loc duminică, 26 mai.

”Săptămâna trecută am adus Europa în România, am avut summit-ul de la Sibiu, am avut toți liderii europeni la noi în România și a fost un mare succes. Au venit toți și am înțeles atunci că pentru ei, pentru toată Europa, românii contează. Să fi văzut fețele participanților, președintele Franței, doamna Merkel, președintele Tusk, să le fi văzut fețele pline de bucurie când românii i-au salutat. Și pentru ca să fim bine reprezentați în Europa avem nevoie de această echipă puternică care va câștiga europarlamentarele.

Știți cine nu a fost acolo și cine nu contează în Europa. În Europa nu contează PSD fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de ni-mic! Au venit pesediștii la guvernare cu promisiuni. PSD-ul a făcut mari promisiuni, a promis marea cu sarea, acum, când mandatul lor se apropie de sfârșit și sper că sfârșitul va veni, întreb eu pe pesediști: Unde sunt spitalele promise? Zero! Unde sunt autostrăzile promise? Zero! Unde este bunăstarea promisă? Zero! A, mă scuzați, la ei, acolo, da, ei au început să-și rezolve problemele!

S-au cocoțat în vârful statului infractorii. Rușine! Vă chem eu, Președintele României, la vot, la referendum! Eliberați România!”, președintele României, Klaus Iohannis.

foto echipa PNL, 20.05.2019

Raluca Turcan: PNL e singurul partid care poate învinge PSD

”Am fost în mai multe locuri din țară și am văzut cum în fiecare județ, de la nord la sud, de la est la vest românii se ridică și-și caută dreptatea și decența pentru că românii nu sunt hoți. Românii sunt un popor cinstit și am convingerea că în 26 mai România va spune în majoritate DA la referendum, România va vota Klaus Iohannis și PNL.

Singura soluție este dată de o echipă din care face parte un președinte dedicat și integru precum Klaus Iohannis, un guvern și o majoritate parlamentară care să lucreze cu președintele României, așa cum un consiliu lucrează cu primarul sau cu președintele de consiliu județean.

Fiecare om bun să se strângă cu fiecare om bun, să muncim, să mergem printre oameni, dedicați scopului nostru, și să mergem la vot, pentru că președintele îl avem, e al nostru, iar PNL e singurul partid care poate învinge PSD”.

foto KJ (2)

Rareș Bogdan: De doi ani și jumătate socialiștii lui Dragnea se ocupă doar de drepturile infractorilor

”România nu este a lui Liviu Dragnea, nu este a lui Codrin Ștefănescu, nu este a lui Nicolicea, nu este a lui Dăncilă, nu este a lui Carmen Dan. Este a tuturor românilor care-și educă copiii în spiritul dreptății al respectului și al credinței în Dumnezeu. De doi ani și jumătate socialiștii lui Dragnea se ocupă doar de drepturile infractorilor, doar de drepturile pușcăriașilor au abandonat pensionarii, au abandonat persoanele cu dizabilități, au abandonat oamenii cinstiți și ne explică cât de rău o duc infractorii. De doi ani și jumătate au eliberat mai repede de termen 16.200 de deținuți, dintre care 2200 de criminali, 800 de violatori, 260 e pedofili și 160 de traficanți de copii”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

2cents

Acum 4 ani

Asa este, au dovedit ca nu sunt in stare de nimic, dar ma uit la ceilalti politicieni (pe care ii banuiesc cam de aceleasi capacitati ca si pe astia) si nu reusesc sa vad ce au facut in ultima vreme in afara de a se uita peste gard la incapabilii din varf si a face multa galagie. De multa vreme privesc scena politica si vad cum nici unul nu faceti nimic pentru tara, tot ce faceti e sa va prefaceti ca lucrati si sa va plangeti ca nu puteti obtine rezultate din cauza "grelei mosteniri" sau a celorlalti care nu va lasa sa faceti ce va propuneti. Tot ce faceti e sa va urmariti interesele de partid si cele personale avand ca paravan incompetenta celorlalti (de parca incompetenta lor va scuteste pe voi de incompetenta) Puneti mana si faceti ceva, nu ne ajuta cu nimic faptul ca le tot ziceti celorlalti cate una mai grea. Tara arde si voi o ardeti la birou toata ziua si in afara de o noua tirada impotriva celorlalti nu aduceti nimic constructiv. Vreau sa votez pe baza de fapte nu pe baza de vorbe! Deocamdata nici un partid nu reuseste sa treaca la fapte, toti va multumiti cu vorbe.
Raspunde

livache

Acum 4 ani

Daca n-ar conta si nu i-ar fi frica de pesede, nu s-ar lega toata ziua de ei! cand deschide gura, vorbeste de pesede. Altceva nu mai stie?
Raspunde

l

Acum 4 ani

PSD conteaza in Romania, baiiii ! Scapam de tine anul asta, sasalaule
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Veorica Abramburica

Acum 4 ani

PSD conteaza, din pacate, daca nu ies oamenii sa voteze ! Pentru ca, aceasta adunatura de pungasi ascunse sub logo-ul ala sunt in stare sa scoata si mortii din cimitire, cum ai mai facut-o deja, sa "voteze" pentru ei. Vor frauda MASIV la toate scrutinele, pentru ca disperara ii impinge... aceste scursuri comuniste nu sunt in stare de nimic altceva, decat sa stea urcati ca paduchele in capul romanilor si sa le fure banii, sa le mai dea si ordine. Daca nu iese la vot, acesti paduchi urcati in capul nostru, ne vor mai ruina inca 4 ani din vietile fiecaruia si isi vor aranja scaparea spre zarile albastre. Mazare va fi achitat, Dragnea se va instala ca si sultan la Bucuresti si ne vom intoarce in 1946. Acolo e mintea lor, aia pot ei intelege, acesti teleormaneni fara pic de cultura sau inteligenta.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

ZAMOLXE

Acum 4 ani

Bravo KlausWerner - te bati bine - esti Steaua Ieuropei ! Bravo !
Raspunde

motanul garfield

Acum 4 ani

Da, presedintele asta nu mai are altceva de zis? tot ce spune e legat de pesede? chiar asa de frica ii este de pesede? I-e teama ca va ramane fara functie? Pt. tara si popor Johannis ambasador!
Raspunde

...

Acum 4 ani

”România nu este a lui Liviu Dragnea, nu este a lui Codrin Ștefănescu, nu este a lui Nicolicea, nu este a lui Dăncilă, nu este a lui Carmen Dan. Este a ... MEA!
Raspunde

carcotasul de serviciu

Acum 4 ani

Zise dl. Johannis:partidul meu, guvernul meu, doamna mea... Nici nu se sfia sa spuna>: guvernul meu, adica numai cine-i pica bine lui putea intrA IN GUVERN... De-aia a refuzat nustiucate propuneri...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus