Joi,
02.02.2023
Parțial Noros
Acum
2°C

Se instituie sensurile unice pe străzile Turismului și O. Ghibu

Se instituie sensurile unice pe străzile Turismului și O. Ghibu

În contextul mutării sediului Direcției Fiscale Locale și a Poliției Locale pe strada Turismului, pentru o mai bună sistematizare a traficului în zona acestui sediu, Primăria Sibiu va implementa de joi, 23 mai sensuri unice pe strada Turismul și strada Onisifor Ghibu după cum urmează:

• strada Turismului: pe tronsonul dintre strada Lânii și strada 16 februarie se va circula în continuare în dublu sens; pe tronsonul dintre strada 16 februarie și șoseaua Alba Iulia se va circula în sens unic, dinspre strada Lânii spre șoseaua Alba Iulia; • strada Onisifor Ghibu: se va circula în sens unic, dinspre șoseaua Alba Iulia spre strada Charles Darwin.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în această perioadă de acomodare și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere. Poliția Locală va fi prezentă în zonă cu echipaje pentru a facilita trecerea la noul sistem de circulație.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Mim

Acum 3 ani

Poate cu ocazia asta se asfalteaza Charles Darwin si Lanii
Raspunde

eugen

Acum 3 ani

Inlocuiti va rog "șoseaua Alba Iulia" cu "intersectia cu strada Neculce". Pe tronsonul din strada Turismului dintre intersectia amintita si sensul giratoriu de pe Alba Iulia circulatia ramane in dublu sens! Nu publicati toate textele fara sa verificati!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus