Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Tribunalul Sibiu a respins rechizitoriul în dosarul crimei de la Mediaș

Tribunalul Sibiu a respins rechizitoriul în dosarul crimei de la Mediaș

Crima oribilă de la începutul acestui an, care a șocat întreaga țară, a ajuns în Justiție. Numai că judecătorii Tribunalului Sibiu cer procurorilor să vină cu completări.

Tribunalul Sibiu a admis excepţia neregularităţii actului de sesizare a instanţei cu privire la infracţiunea de ”tulburare a liniştii şi ordinii publice” în cazul dosarului privind crima de la Mediaş în care sunt inculpaţi un bărbat din Sibiu şi doi din Alba, anunță ziarulunirea.ro.

Excepţia a fost ridicată de inculpatul Otvoş Ovidiu Ioan, din Mediaş. Alături de acesta, au mai fost trimişi în judecată Rusu Marius din Bucerdea Grânoasă şi Anghel Paul din Alba Iulia.

”În baza art. 345 al. 3 C.p.p. constată că nu pot fi stabilite obiectul şi limitele judecăţii în ceea ce priveşte infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice prevăzută de art. 371 C.pen., nefiind descrisă fapta nici în expozitiv şi nici în drept, pentru nici unul din cei trei inculpaţi Rusu Marius, Otvos Ovidiu Ioan şi Anghel Paul. Dispune comunicarea prezentei încheieri procurorului, în vederea remedierii acestei neregularităţi, în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii, precum şi menţiunea dacă acesta menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei”, se precizează în minuta deciziei de la Tribunalul Sibiu.

Procurorilor li s-au pus la dispoziţie 5 zile pentru a corecta rechizitoriul în ceea ce priveşte infracţiunea de ”tulburare a liniştii şi ordinii publice” de care au fost acuzaţi cei trei inculpaţi. Principala faptă pentru care au fost trimişi în judecată este cea de omor calificat.

Crima a avut loc în 13 ianuarie 2019, în zona unui local din Mediaş. Conflictul a izbucnit din cauza unor neînţelegeri mai vechi, între două grupuri de tineri. Scandalul a început în interiorul clubului şi a continuat în faţa acestuia după ce toţi cei implicaţi au fost scoşi afară de către oamenii de ordine.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus