Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Video - Hoț de biciclete filmat pe Milea. Poliția îl caută în tot orașul

Video - Hoț de biciclete filmat pe Milea. Poliția îl caută în tot orașul

I s-a furat bicicleta chiar din scara blocului. Așa sună povestea unui sibian ce locuiește într-un apartament de pe Milea. În urmă cu doar câteva zile, acesta a observat dispariția bicicletei deși seara o legase în scara blocului. Niște imagini de pe camerele de supraveghere au surprins hoțul, iar păgubitul s-a adresat imediat poliției. IPJ Sibiu a deschis un dosar penal pentru furt și încearcă să identifice hoțul.

Luni, un sibian a constatat că bicicleta lui lipsea. O lăsase cu o zi înainte legată în scara blocului unde locuiește.

„Am ieșit din casă în prima parte a zilei să cumpăr pâine și am văzut că nu mai am bicicleta în scara blocului. O lăsasem seara acolo, legată. Când am cumpărat-o, acum vreo șase ani, am dat pe ea în jur de 2500 de lei. Locuind la parter, am camere de supravehere și am verificat imaginile. Plângerea la politie am făcut-o în 20 mai pe la 18:30 și am primit nr. de înregistrare ieri dimineață, când am fost să le duc CD-ul cu înregistrarea video”, povestește Mădălin Cuzmir, proprietarul bicicletei.

Pe imagini se vede cum un bărbat cu un rucsac în spate intră în scara blocului cu mâinile goale și iese cu bicicleta. Ajuns afară, se asigură că nu-l vede nimeni și pleacă.

Polițiștii sibieni au deschis un dosar penal și încearcă să găsească hoțul. „La nivelul Secției 1 Poliție Urbană Sibiu s-a deschis un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt, iar în prezent se desfășoară cercetări în vederea identificării autorului și aplicării măsurilor legale în consecință”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Porfir Radauteanu

Acum 3 ani

Cel mai important e ca bicleta era legata, legata era legata.
Raspunde

Shadow

Acum 3 ani

O găsește duminică în Obor :)
Raspunde

Muc the little

Acum 3 ani

Da, in Târg la Constanta. ...
Raspunde

26 mai

Acum 3 ani

Daca il prindeti, dati-i carnet de membru PSD. In mod cert este calificat...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus