Miercuri,
05.10.2022
Ceata
Acum
3°C

Duminică, mergem la vot! Nicolle Stănese: ”Pentru că îmi doresc o țară normală”

Duminică, mergem la vot! Nicolle Stănese: ”Pentru că îmi doresc o țară normală”

Nicolle Stănese, proprietarul Melor și ambasador Baby Care, va merge la vot duminică, din rațiuni care țin de destinul acestei țări.

Realizatoare de emisiuni la Sibiu, mai apoi prezentatoarea unor emisiuni de televiziune difuzate la nivel național, Nicolle Stănese se numără printre sibienii deciși să participe la scrutinul electoral programat pe 26 mai 2019, pentru alegerea viitorilor membri ai Parlamentului European. ”Pentru că iubesc această țară, la fel de mult precum o iubiți și voi. Pentru că îmi doresc să trăiesc într-o țară normală, în care principiile să fie de domeniul firescului, nu de domeniul râsului. Merg la vot pentru viitorul copilului meu, pe care eu îl cresc în iubire, moralitate și adevăr, nu în minciună și dezbinare. Vreau să vă rog să mergeți și voi la vot, pe 26 mai”, îndeamnă Nicolle Stănese.

”Duminică, mergem la vot!” este un îndemn pe care și Turnul Sfatului îl adresează tuturor locuitorilor județului Sibiu, atât pentru a vota în cadrul alegerilor pentru Parlamentul European, cât și la și referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis, pe tema Justiției.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

2cents

Acum 3 ani

Ar fi fain ca redactia TS sa ne spuna totusi candva de ce la precedentul referendum a ales sa promoveze boicotul si acum nu mai pridideste sa ne explice (ceea ce ar fi normal) ca e de datoria noastra sa mergem la referendum. La celalalt de ce aveam datoria sa nu ne prezentam, stimabililor?
Raspunde

EU

Acum 3 ani

DA? Ia zi tu intrbarile de la referendum,mai ambasadoareo a unei firme straine ! cum raspunzi tu mai frumusico la prima intrebare? ai inteles-o? Cum? Sa ceri unei tari intregi sa raspunda la intrebarile tale ilogice,chiar presedinte fiind,arata o grava grava grava lipsa de respect fata de cetatenii ei. Prima intrebare e de fapt...2 intrebari,care culmea,poate avea raspunsuri diferite. Daca eu sunt de acord cu prima intrebare,ca decizia o ia guvernul,un grup de oameni,multi deci,dar nu sunt de acord cu a doua parte,ca decizia o ia presedintele,adica un singur om ? Ha,cum facem, iubitoareo de straini si a produselor lor?
Raspunde

Cricricri noaptea mintii

Acum 3 ani

Si a doua intrebare sunt de fapt trei. Pentru lipsa crunta de respect si...cu motivatia de a nu intelege intrebarile, nu votez la referendum ! Doar la europarlamentare. La referendum tragem liniuta pe locul unde ar fi trebuit sa semnam,pe cele 2 liste ce ni se vor inmana.
Raspunde

mama leone

Acum 3 ani

Daca mai gaseste unul cu bani, e perfect!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus